2.MLS

2.MLS, Beko – Pirot, 86:66

2.MLS, Beko – Pirot, 86:66

Iako rezultat ne govori u prilog tome, u nedelju je u hali Padinska Skela odigran veoma uzbudljiv i do skoro samog kraja neizvestan susret. Pored početnog vođstva ekipe BEKO od 28:18 gosti su nulirali tu prednost u drugoj četvrtini i sa 14:24 izvojevali odlazak na pauzu sa nerešenim rezultatom 42:42. Dolazak sa pauze su obe ekipe iskoristile potpuno jednako i u istom ritmu nastavile treći period, Beko je tad napravio blagu prednost sa 20:19. Ipak na početku poslednjeg perioda domaća ekipa je iskoristila uspavanost gostiju koji 4 minuta nisu uspeli da postignu nijedan poen i da se serijom od 10:0 odlepi na značajniju prednost. Još uvek BEKO nije ušao u sigurnu zonu jer vođstvo od +10 imali su nekoliko puta u toku meča ali su ih gosti stizali i vraćali meč čak i u svoju korist. Međutim ovaj put to je bila dovoljna prednost za slamanje protivnika. Ekipa Pirota ni u poslednjih 5 minuta nije imala sreće sa postizanjem poena što su domaćini iskoristili i uvećali prednost do +20.
Nenad Petronić, Čestitam ekipi Pirota na igri i snažnom otporu koji su pružili u prve tri četvrtine. Mi smo sproveli dogovor, konačno došli do igre koja donosi pobedu. Iako su oscilacije i dalje prisutne uspeli smo da savladamo protivnika i završimo utakmicu sa ubedljivom prednošću. Ekipi Pirota sve najbolje u nastavku takmičenja.
Milovanović Zoran, Čestitke ekipi Beka na zasluženoj pobedi, odlično su postavili igru. Mi smo uspeli prvo poluvreme da odgovorimo međutim na izvanredan šut i skok u napadu realno nismo mogli tako da to da li smo mi trenutno u hendikepu nije bitno… Izvanredna njihova igra i još jednom čestitke a mi ćemo izvući pouke i idemo dalje.
Vasić Vuk, Čestitam ekipi Beka na zasluženoj pobedi. Mi smo prvo poluvreme koliko toliko uspeli da iskontrolišemo njihov skok u napadu, onda smo se dogovorili da ćemo ih braniti ispod ali oni su pogodili gotovo sve. Sve čestitke na pobedi, mi se okrećemo sledećoj utakmici a njima želim sve najbolje u nastavku sezone.

More in 2.MLS