RODA JLS

MEGA BEMAX – POLET 82:65

MEGA BEMAX – POLET 82:65

Ekipa Poleta je, došavši u Beograd, htela da pokaže kako pobeda nad Megom u Kraljevu nije bila slučajna. Nekako, u prvom poluvremenu im je uspevalo da kontrolišu dešavanja na parketu kao i rezultat. Mega je dobila prvi period sa 13:11 a drugi je bio nerešen 22:22. Medjutim, u trećem periodu, rešeni da ne dozvole neka iznenadjenja, domaći igrači zaigrali su čvrsto, fizički snažnoije pa isti dobijaju sa 22:10. U zadnjoj četvrtini je bila izjednačena borba u kojoj se praktično održavao rezultat. 25:22 u korist Mege za konačnih 82:65. Najbolji kod Mege su bili: Kljajević 12p, ind. 22, Nedeljković 11p, ind 20 i Jovanović 10p, ind 16. Kod Poleta su se najviše istakli: Tasić 22p, ind 17, Perišić 10p, ind 11, Šević 16p, ind 15.
Vlada Vukoičić, Jedan od poraza u prvom delu sezone smo doziveli upravo od ekipe Poleta tako da smo hteli da se revansiramo za taj poraz. Usli smo motivisano i angazovano ali nismo imali sut spolja u prvom poluvremenu tako da nikako nismo uspevali da se znacajnijeodlepimo.
U drugom delu smo dosli do poena iz tranzicije,ubacili nekoliko suteva spolja i otisli na 15-ak razlike cime smo usli u mirniju zavrsnicu.
Marko Kljajević, Mnogo teska utakmica za nas, iako rezultat to ne pokazuje najbolje. Mucili smo se u prvom poluvremenu, igrali losu odbranu prije svega. U nastavku utakmice smo kroz dobru odbranu i dobru tranziciju stekli prednost, koju smo do kraja utakmice povecavali i na kraju zasluzeno pobijedili.
Saša Pavlović, Čestitke ekipi Mege na pobedi. bili smo u egalu 3 cetvrtine sa ekipom koja je fizicki spremnija od nas, posle u zavrsnici su usli sa vise zelje i prelomili utakmicu, verovatno je tu bila i zelja da nam vrate za utakmicu u Kraljevu u prvom delu, okrecemo se narednim utakmicama, spremamo se za plej off i nadam se uspesnom zavrsetku sezone.
Predrag Perišić, Dobro prvo poluvreme za nas. U drugom je kvalitet Mege dosao do izrazaja,uspostavili su kontrolu nad utakmicom i zasluzeno pobedili. Cestitam.

More in RODA JLS