RODA JLS

BEKO – PARTIZAN NIS 88:96

BEKO – PARTIZAN NIS 88:96

Derbi kola odigran u nedelјu u hali Padinska skela pripao je ovog puta Partizanu. Beko je kao gost u prvom delu takmičenja Roda juniorske lige pobedio sa pola koša razlike (73:74) ali ovog puta Partizanovci su naplatili za taj poraz i slavili sa 88:96. Utakmica je opravdala epitet derbija jer se rezultatska razlika napravila tek i jedino u trećoj četvrtini gde su se gosti odlepili na prednost koja se ispostavila kao presudna za krajnji rezultat.
Vasilije Budimić, trener KK Beko, Zaslužena pobeda Partizana. Na kraju je ispalo da su bili bolјi. Igrali smo tokom utakmice dosta korektno, odvojili smo se na neku razliku ali smo onda brzopletim greškama dozvolili Partizanu da se vrati. Večeras nam je od elemenata valio još neki skok i bolјe čuvanje Tanaskovića, on nas je zaista iznenadio kako je fantastično odigrao danas.
Alen Smailagić, KK Beko, Nažalost mi smo izgubili, nismo uspeli da odgovorimo protivniku i to je dovelo do krajnjeg rezultata. Nismo još u formi, vraćamo se polako i nadam se da ćemo uskoro biti spremni.

More in RODA JLS