Aktuelno

MEGA BEMAX – CRVENA ZVEZDA MTS 78:97

MEGA BEMAX – CRVENA ZVEZDA MTS 78:97

Sve do kraja treće četvrtine rezultat je bio ravnopravan. Kao, uostalom i igra. Idemo redom, prvi period pripada Zvezdi minimalnom razlikom 20:19. Onda u drugom periodu Mega dobija isti sa 22:18 i preuzima vodjstvo. Opet, treću dobija Zvezda 21:19, ostavlja Megu sa vodjstvom od poena razlike. I tako do 35 minuta. Poslednjih 5 minuta apsolutno pripada Zvezdi. Megi se dešava prazan hod, Zvezda pravi seriju od 19 poena razlike. Tu je stvar bila gotova. Najbolji kod Mege su bili: Kljajević 16p, ind.20 I Paunović 14p, ind 15. Kod Zvezde su to bili: Vasić 21p, ind.27 I Tomašević 22p, ind.26.
Stefan Bulatović, Čestitke ekipi Zvezde na zasluženoj pobedi. Imaju odličnu ekipu. Mi smo pokazali dva lica, do 35 min kada je bilo 70-75 i jako dobro je funkcionisalo sve do trenutka kada je Zvezda iskoristila prazan hod od 5 min i napravila seriju od 19 razlike. Samo jedna ekipa je tada postojala na terenu. Sa četvrte pozicije idemo na F8 prvenstva Srbije i nadam se da ćemo iskoristiti ovu pauzu da se odmorimo i što bolje spremimo za jake utakmice, gde ne postoji pravo na loš dan. Nadamo se da ćemo doći u poziciju da se borimo za neku od medalja
Marko Kljajević, Dobra utakmica za nas 35 minuta, desio se pad u igri, ispadanja u odbrani, loše građenje, što nas je dovelo do ovakvog poraza na kraju. Čestitam ekipi Zvezde na odličnoj partiji. Mi odmah počinjemo pripreme za završni turnir na kojem imamo najveće moguće ambicije.
Slobodan Klipa, Utakmica sa dosta obrta i rezultatske neizvesnosti. U posljednjem periodu igre smo uspeli da ubacimo krucijalne suteve i napravimo razliku koja nam je osigurala pobedu. Vazna pobeda za nase samopouzdanje.
Lazar Vasić, Kao i uvek protiv Mege, imali smo tesku utakmicu. Dugo smo trazili nas ritam i na kraju uspeli da pobedimo.

More in Aktuelno