1.ŽLS

CRVENA ZVEZDA – RADIVOJ KORAĆ 75:45

CRVENA ZVEZDA – RADIVOJ KORAĆ 75:45

Trener ŽKK Radivoj Korać Miloš Pavlović: „Čestitam Zvezdi na apsolutno zasluženoj pobedi. Moja mlada ekipa nije mogla da izdrži taj ritam. Nažalost, moram da spomenem sudijski kriterijum. Mislim da nas je on mnogo poremetio u tom smislu da nama nešto nije bilo dozvoljeno, a Zvezdi jeste. Ako pogledamo slobodna bacanja, mi smo ih izveli osam, a oni 36. Ne kažem da nisu svi bili, naravno, ali mislim da nam je bilo uskraćeno da igramo na način na koji smo hteli. Ništa nije gotovo, ostaje da nam analiziramo sve. Mislim da, pre svega, mi nismo bili na nivou na kome možemo da budemo. Imamo nekoliko dana da se pripremimo i pokušamo da ispravimo greške“.
Košarkašica ŽKK Radivoj Korać Ljiljana Tomašević: „Mislim da smo u prvom delu još držali neki priključak i da igrale donekle ono što smo se i dogovorile. U drugom poluvremenu smo se rano predale. Napravile su veliku razliku, pogodile neke važne šuteve, a mi nismo bile koncentrisane u odbrani, u napadu smo bile dosta pasivne. Mislim da je to presudilo. Trudićemo se za sledeću utakmicu da popravimo stvari u kojima smo grešile“.
Trener KKŽ Crvena zvezda Dragan Vuković: „Posle ujednačene borbe u prvom poluvremenu, u nastavku smo uspeli da napravimo značajnu razliku i da poštujemo ono što smo se dogovorili. Čestitam protivničkoj ekipi na borbenosti koju su pokazali. Iskoristićemo nekoliko dana za što bolju pripremu za naredni meč“.
Košarkašica KKŽ Crvena zvezda Jovana Adamović: „U prvom poluvremenu smo videli veliku borbu, rezultat se menjao malo u našu, malo u njihovu korist. U trećoj četvrtini smo „dodale gas“, pre svega u odbrani i dopustile protivniku smao dva poena i tako prelomile utakmicu. Svoju prvu utakmicu sam počela dosta nervozno sa dva brza faula, ali je trema brzo prošla. Ispunile smo cilj i povele1:0, ali sada moramo da mislimo na narednu utakmicu i što bolje se pripremimo“.

More in 1.ŽLS