TRIGLAV ŽKLS

LJUBOVIJA – CRVENA ZVEZDA 37:51

LJUBOVIJA – CRVENA ZVEZDA 37:51

Fer i korektna utakmica u prepunoj sportskoj sali. Crvena Zvezda je u prvom poluvremenu bila bolјa uz greške i propuštene prilike sa obe strane za mnogo više koševa. U trećoj četvrtini ekipa Ljubovije je pokazala da moze da parira Zvezdi i smanjila je vođstvo gostujuće ekipe. U nastavku meča nisu nastavile istim tempom i Crvena Zvezda gao gost pobeđuje ekipu Ljubovije.
Nebojša Vasić, Iz kola u kolo moje devojčice se popravlјaju.Raduje me povratak Tamare Janković, ona unosi energiju i čvrstinu u našu igru. Jako sam zadovolјan odnosom i pristupom i time što moje devojke veruju u ono što ja radim sa njima i što one veruju u to što rade. Izostajala je malo sreća u prve dve četvrtine. Procenat šuta ne ide u prilog nama. Individualnost ne donosi pobedu već kolektiv. Poželeo bih mnogo više sreće i mojim devojkama ali i košarkašicama Crvene Zvezde.
Ana Vučetić, Utakmicu smo otvorile veoma loše, jedan od lošijih prvih poluvremena. Imale smo veliki respekt prema ekipi Crvene Zvezde, mislim da nas je to i koštalo lošeg početka. U trećoj četvrtini smo pokazale da se možemo nositi sa njima. Smanjile smo razliku u rezultatu ali nismo izdržale do kraja i izgubili smo meč.
Marta Mitrović, Čestitam protivničkoj ekipi na fer i korektnoj borbi. Trudili smo se da ovu utakmicu otvorimo dobro, ispoštovali smo dogovor sa trneremo i zadovolјne smo postignutom poobedom

More in TRIGLAV ŽKLS