TRIGLAV ŽKLS

LJUBOVIJA – ART BASKET 61:82

LJUBOVIJA – ART BASKET 61:82

Na startu vrlo borbena igra košarkašica Ljubovije ali ne i dovolјna za pobedu nad iskusnom i borbenom ekipom Art Basketa.
Nebojša Vasić, Zadovolјan sam rezultatom utakmice, izgubili smo od ekipe koja je četvrta na tabeli, od ekipe koja je organizaciono sposobnija od nas i igrački i u svakom smislu. Raduje me povratak Tamare Janković, koja pruža solidne partije. Ona je na terenu lider ove ekipe. Zahvalio bih se gostima na fer i korektnoj igri, zahvalio bih se svojim devojkama što smo uspevali da u određenim trenucima pokažemo ono sto smo uvežbavali i trenirali. Požrtvovanje je bilo na pristojnom nivou. Treća četvrtina je bila odlučujuća i prelomna. Čestitam Art Basketu i njihovom treneru.
Ana Vučetić, Ušli smo u utakmicu jako, igrali smo presing po celom terenu. Oni su uzvratili istom merom. Na teren se vratila i Tamara Janković. To nam puno znači kao sigurnost u igri i u odbrani i u napadu. Art Basket je preokrenuo rezultat početkom treće četvrtine. Mi smo dali sve od sebe. Presudilo je možda njihovo iskustvo.
Milan Vidosavlјević, Pre svega čestitao bih svojim igračicama na pobedi, naravno i protivničkoj ekipi na prijemu i fer i korektnoj ekipi. Teška utakmica kao i sto smo očekivali. Ovo je naša treća utakmica u protekla četri dana, dalek put, naišli smo na veoma motivisanu ekipu. Prvo poluvreme, agresivna ekipa Ljubovije, dosta naših grešaka. U drugom poluvremenu smo uspeli to da ispravimo i na kraju smatram da smo zasluženo pobedili. Sve čestitke i puno sreće u dalјem takmičenju.
Nevena Vučković, Pobedili smo uz najgoru završnicu, bilo je puno nepravilnih situacija u korist Ljubovije ali smo uz puno truda uspeli da pobedimo.

More in TRIGLAV ŽKLS