2.ŽLS

2ŽLS, Mileševka – Karaburma, 92:81

2ŽLS, Mileševka – Karaburma, 92:81

Ekipa Karaburme se dobro držala do početka drugog poluvremena kada su košarkašice Mileševke napravile seriju od 16-3 i do kraja sigurnom igrom kontrolisale rezultat i mirno privele utakmicu kraju.
Nada Cmiljanović-Žunić, Posle svega mogu da budem nezadovoljna samo time što mi je sudijska organizacija poslala sudiju iz Kruševca i natovarila mi putne troškove u iznosu od 9800 dinara!A mi smo baš bogato društvo, mislim generalno Srbija, svi se „prosto utrkuju“ da „pomognu“ sport ne samo košarku tako da mi je prosto neshvatljivo šta se radi i u čijem je ovo interesu!? Sigurna sam da ni sudija nije bio presrećan da vozi u jednom pravcu 4 sata. Na ovakav način se destimulišu klubovi da uopšte postoje i bilo šta rade na promociji ne samo košarke nego sporta uopšte i usmeravanja omladine na zdrav i kvalitetan način života!Čestitam mojim igračicama pre svega na svemu što pružaju ove sezone. Neka se svako zamisli kako je nama bilo putovati u Suboticu, Srbobran, Vršac, 3 puta Beograd, Šabac a Kragujevac i Ljubovija nam dođu kao izlet koliko su blizu, sitnica od 200 odnosno 170 kilometara!Čestitam ekipi i treneru Karaburme na fer i korektnoj igri i ponašanju i želim im uspeh ne samo u nastavku takmičenja i da lepo proslave 50 godina postojanja kluba!
Nataša Bučevac, Rezultatska klackalica celo prvo poluvreme. U trećoj četvrtini smo ubacili u brzinu više i napravili nedostižnu razliku koju smo održavali do kraja utakmice. Ekipi Karaburme čestitam na fer i korektnoj igri a našu ekipu očekuju utakmice sa vodećim ekipama. Pa neka igra počne.
Anđelka Nešić, Moje devojke su se dobro držale 3 četvrtine ali je presudna bila treća u kojoj je ekipa Mileševke napravila nedostižnu razliku koju po meni, MVP lige Nataša Bučevac, i njene saigračice nisu ispustile do kraja i ja im ovom prilikom čestitam na pobedi i fer i korektnom ponašanju tokom cele utakmice.Nama ostaje da do kraja prvenstva pokušamo da popravimo skor.
Dajana Pavlović, Znale smo da nas čeka težak posao u Prijepolju i da ćemo vrlo teško uspeti da napravimo iznenađenje ali smo pružile dobar otpor. Nama su nedostajale neke bitne igračice, mada i kod Mileševke nije bilo nekih koje su igrale u Beogradu tako da…Sve u svemu dobra i vrlo korektna utakmica sa obe strane. Čestitam protivnicama na pobedi.

More in 2.ŽLS