2.ŽLS

2ŽLS, Mileševka – Art Basket, 78:91

2ŽLS, Mileševka – Art Basket, 78:91

Košarkašice Mileševke su bile u vođstvu prvih 6 minuta utakmice, posle toga je došla do izražaja očigledno bolja fizička pripremljenost ekipe Art basketa koja je nametnula svoj ritam i krenula u preokret. No, košarkašice Mileševke se nisu predavale i stalno su se vraćale u „igru“. Vrlo objektivna prijepoljska publika je u nekoliko navrata reagovala na neke vrlo diskutabilne odluke sudija na štetu domaće ekipe ali to nije bitno poremetilo vođstvo ekipe iz Beograda koja je bezbednu prednost zadržala do kraja i odnela pobedu iz Prijepolja.
Nada Cmiljanović-Žunić, Čestitam mojim igračicama na borbenosti i svemu što su prikazale na današnjoj utakmici.Nisu se obrukale zaključak je svih prisutnih u dvorani. Nadam se da će neko u Beogradu shvatiti da smo i mi sastavni deo Srbije i da ne treba da nas guše sudije jer ono što su oni uradili na večerašnjoj utakmici je ravno genocidu nad jednom ekipom. Ovim ne želim ni najmanje da umanjim pobedu protivničke ekipe, pogodile su 12 trojki mi nismo imali raspoloženog šutera da uzvratimo, imali smo previše izgubljenih lopti što je veoma brza ekipa Art basketa znala da kazni, ali ovoj mladoj i kvalitetnoj ekipi nije bila potrebna obilata pomoć sudija svaki put kad bi mi spustili razliku ispod 10 poena!!!Mojoj ekipi su suđeni nepostojeći koraci, nesportski faulovi a za iste faulove protivnicama su suđeni obični faulovi a o koracima kojima se i publika na tribinama smejala da ne pričam!!!Moja molba sudijskoj organizaciji je pustite nas da igramo košarku, ko je bolji neka pobedi nikakav problem, barem ja znam da čestitam protivniku kad me nadigra ali ovakvim deliocima nepravde je stvarno teško pružiti ruku, jednostavno sam šokirana!Ekipi Art basketa čestitam na pobedi i želim uspeh u daljem takmičenju.
Edina Mukladžija, Čestitam ekipi Art basketa na pobedi. Od samog početka su nametnule svoju igru koju je naš tim pokušao da isprati, na žalost bezuspešno. Ostaje nam žal na suđenje koje je više nego očigledno bilo nekorektno. Mi smo uvek za fer-plej pa nek pobedi ko je bolji. Ovaj put smo bili uskraćeni za to. U svakom slučaju čestitke mom timu na borbenosti tokom cele utakmice, idemo dalje, borićemo se, pa neka na svakoj sledećoj utakmici pobedi bolji!!
Milan Vidosavljević, Čestitao bih mojim igračicama na velikoj borbi i pobedi na kraju. Znali smo da neće biti lako, uspeli smo da nametnemo naš ritam na početku i steknemo malo osetniju prednost na poluvremenu.U nastavku smo imali nekoliko propusta što je iskusna ekipa domaćina znala da iskoristi i približi se ali smo na kraju ipak zasluženo pobedili.Ova pobeda nam veoma znači jer smo kao najmlađa ekipa u ligi i dalje bez poraza, rastemo iz utakmice u utakmicu i tek slede naše najbolje partije.Domaćinu se zahvaljujem na fer igri i želim sreću u nastavku takmičenja.
Višnja Stefanović, Jako sam ponosna na svoj tim jer smo uspele da ostanemo neporažene posle teškog gostovanja u Prijepolju. Veoma bitna pobeda za nas i nadam se da ćemo nastaviti da pružamo dobre partije. Čestitke ekipi Mileševke na fer i korektnoj borbi.

More in 2.ŽLS