2.ŽLS

2ŽLS, Ljubovija – Vršac d.o.o., 91:96

2ŽLS, Ljubovija – Vršac d.o.o., 91:96

Utakmica korektno odigrana od strane obe ekipe. Dinamična i uzbudljiva utakmica sa dosta preokreta. Odigran produžetak zbog propuštene šanse domaće ekipe za košem iz slobodnog bacanja, tri sekunde pred kraj meča. U produžetku utakmice gostujuća ekipa pobedila sa pet poena prednosti.
Retar Arsenović, Čestitam ekipi Vršca, sasvim su zasluženo pobedile. Veći deo utakmice su one kontrolisale. Imale su prednost. Mi smo stizali, pokušavali da se vratimo u igru. Nismo imali ddovoljno koncentracije da pogodimo to zadnje bacanje i da rešimo utakmicu u svoju korist. U produžetku se nismo najbolje snašli, umor uradio svoje. Mislim da smo ekipa koja nedovoljno trenira. Mislim da smo igru podigli na viši nivo i da ćemo u narednim utakmicama doći i do naše prve pobede.
Iva Perić, Utakmica je bila veo tvrda, borile smo se svih četrdeset minuta ali protivnici su imali više sreće i čestitam im na pobedu
Miroslav Kanjevac, Čestitao bih ekipi Ljubovije koja zaista ima dobru decu, dobro su se borile ali mi imamo iskusnije igrače. Očekivalo se da dobijemo utakmicu, zadovoljan sam i čestitam svojim igračicama i divnoj publici.
Danijela Vučković, Bila je teška utakmica, borile smo se i na kraju je iskustvo pobedilo.

More in 2.ŽLS