2.ŽLS

2ŽLS, Ljubovija – Srbobran, 57:68

2ŽLS, Ljubovija – Srbobran, 57:68

Dinamična igra, Gostujuća ekipa uigranija sa više fizičke spremnosti, bolja u odbrani. Domaća ekipa oslabljena ne igranjem Milice Karetić je odigrala fer igru.
Petar Arsenović, Čestitam ekipi Srbobrana. Zasluženo su pobedili. Ekipa je od prvog trenutka nametnula neki svoj ritam igre a to je pre svega jaka i čvrsta odbrana sa puno trčanja, dosta kontra napada. Ekipa im je na okupu i trenira i to se vidi. Fizički su mnogo spremniji od nas, taktički dosta dobro odigali utakmicu ali i iskoristili sve naše slabosti, zbog manjka treninga, zbog loše fizičke pripemljenosti, naravno i odsustvo Milice Karetić, igračice koja jedna od nosilaca igre, je doprineo da danas izgubimo utakmicu. Iskreno mogu da kažem da sam i zadovoljan rezultatom s obzirom kako je utakmica tekla. Gostujuća ekipa je nametnula svoj ritam i dominirala u igri, u svim segmentima, šutu, odbrani, skok u napadu, skok u odbrani, tako da je ovo ono što mi u ovom momentu možemo. Verica Janjić je igrač koji ne može sve sama da iznese, treba i neka pomoć sa klupe, ali danas je to izostalo. Zaslužena pobeda gostujuće ekipe.
Dragana Petričić, Pre svega čestitala bih protivničkoj ekipi na odličnoj igri i zasluženoj pobedi. Mi smo poklekli kada je bilo najpotrebnije, trebala nam je ova pobeda, falio nam je jedan igrač, jako poseban, Milica Karetić, probali smo bez nje da odigramo našu igru kako znamo i umemo, dale smo sve od sebe, nismo se predale. Falilo nam je snage, treninga više uigranosti. Veliki je uspeh što smo i do ovde dogurali za nas i našu ekipu. Nastavljamo dalje, nećemo da se predamo. Sledeća utakmica je takođe jako bitna i daćemo sve od sebe kao i ovde ali da pobedimo.
Slobodan Subić, Čestitke domaćinu na dobroj igri. Mi klubovi iz malih sredina znamo da nije lako igrati jedno ovakvo takmičenje. Podrška vašem klubu i mom prijatelju Petru, treneru vaše ekipe. Znam da ste imali ozbiljnih problema pred ulazak u takmičenje zbog toga što su neka talentovana deca napustila klub, ali ste ipak pokazali da imate talenta i kapaciteta i zato ste u samom vrhu ove lige. To je za svaku pohvalu. Danas smo mi bili bolji protivnik. Imali smo više dobrih igrača u rotaciji sa klupe i pobedili smo. Mislim da je iznad svega bila sasvim fer i korektna utakmica. Bilo je i grešaka ali i lepih poteza. Moram da istaknem da mi je drago da vidim puno publike.
Suraković Ivana, Utakmica je bila teška. Pripremale smo se prethodnih nedelja, prvenstveno zbog toga što je bilo dugo putovanje i naših poraza u gostima. Očekivali smo tešku igru, napornu, ali smo pripremali. Nismo se predali, igrali smo do kraja i pobedili.

More in 2.ŽLS