2.ŽLS

2.ŽLS, Ljubovija – Spartak, 65:63

2.ŽLS, Ljubovija – Spartak, 65:63

Fer i korektna utakmica koja je zasluženo pripala domaćoj ekipi. Prva i četvrta četvrtina je pripala domaćoj ekipi, dok je druga i treća četvrtina pripala gostima.
Petar Arsenović, Iskreno za mene je ovo iznenađenje, ne samo za mene nego za sve koji prate ovu ligu. Ekipa Spartaka je kvalitetnija ekipa od nas. Mi smo danas igrali srcem, nismo imali nikakav pritisak po pitanju rezultata, to sam i rekao devojkama pre utakmice. Rekao sam da odigraju najbolje što mogu i da daju sve od sebe, pa na kraju ćemo videti kakav će ruzaltat biti. Ispalo je dobro za nas, mogli smo čak u finišu utakmice i da ranije rešimo ali smo promašili četiri slobadna bacanja ali smo opet na kraju ušli u rezlatat, jedan šut tri poena bi rešio pitanje pobednika. Imali smo sreće ali su devojke igrale izuzetno dobro, srcem su igrale. Nismo bili kompletni. Čestitke i mojoj i gostujućoj ekipi.
Dragana Petričić, Čestitala bih protivnicima na sasvim korektnoj igri. Najviše bih čestitala svojim igračicama što su pokazale veliku želju i borbu i treneru. Stvarno smo se borile, vidi se da nismo skroz uigrane ali doćiće sve to na svoje. Pobedile smo jako dobru ekipu i nadam se da čemo nastaviti u tom pobedničkom duhu dalji nastavak sezone. Pokazale smo da možemo da igramo kao tim, da igramo jedna za drugu što je najbitnije jer samo tako možemo nastaviti da pobeđujemo.
Z. Davčik, Definitivno je ovo bila naša najslabija utakmice u sezoni. Nismo ispoštovali ono što smo se dogovorili kada uđemo na teren. maksimalno čvrsti i agresivni u odbrani je nešto što nas je krasilo u ova prethodna četiri kola. Imali smo preveliki broj zicera za ekipu kakva je naša je rezultiralo time da smo ušli u egal završnicu. Dozvolili smo 17 ofanzivnih skokova. U prvom poluvremenu smo promašili 7 ili 8 zicera, četiri slobodna bacanja. Nismo odradili, promašivali smo i sasvim zaslužena pobeda domaćina.
D. Pavlović, Čestitam protivnicima, ekipi Ljubovije. Imali su jaku podršku sa tribina, svaka čast.

More in 2.ŽLS