2.ŽLS

2ŽLS, Ljubovija – Radnički KG, 70:66

2ŽLS, Ljubovija – Radnički KG, 70:66

Dinamična utakmica sa sigurnom igrom domaćina u orve tri četvrtine. Poslednja četvrtina je pripala gostima i rezultat je mogao vrlo lako da na kraju bude u korist gostujuće ekipe.
Petar Arsenović, Pre svega čestitao bih devojkama na zasluženoj pobedi. Očekivao sam da će biti jako teška utakmica. Radi se jako dobroj i kvalitetnoj ekipi. To je ekipa koja je na okupu i koja trenira za razliku od naše ekipe. Utakmicu smo jako dobro otvorili, stvorili smo rezultatsku prednost ali očigledno fizička ne pripremljenost, pad koncentracije su doveli do toga da se uđe u sasvim neizvesnu završnicu. Moram reći da smo na kraju možda imali i malo sreće pa smo utakmicu priveli rezultatski povoljno za nas. Međutim, posle dva vezana poraza od dve prvoplasirane ekipe, najvažnije nam je bilo da danas ovu utakmicu dobijemo. Danas smo uzeli dva nova boda.
Milica Karetić, Utakmica je bila vrlo neizvesna, Pobeda nam je bila veoma važna, jer smo vezali dva poraza. U utakmicu smo ušle sa velikom željom. Prvu četvrtinu smo odigrale odlično, kasnije je došlo do pada u igri, na kraju smo ušle u neizvesni završnicu ali smo uspele ipak da se izborimo. Čestitam svim igračicama kao i protivniku.
Nenad Milovanović, Prvo bih čestitao kolegi Peri na pobedi, zaslužena pobeda, mnogo su bolje usli u utakmicu nego mi, što je na kraju i presudilo. Uspeli smo da se vratimo nekom agresivnijom odbranom na kraju i da dođemo na tu jednu loptu koja je mogla da odluči pobednika. U ovom slučaju odlučila je da pobednik bude Ljubovija. Dobili smo tako jednu utakmicu u Zrenjaninu, ovde danas nismo. Videćemo koji su razlozi za onako loš početak. Ostaje nam da se popravimo za neki sledeći put.
Jelena Prvulović, Pre svega bih čestitala ekipi Ljubovije na pobedi, koja je izuzetno bolje ušla u utakmicu, to nam se na kraju i obilo o glavu. Kasno smo se uključile, spremale smo se, očigledno nedovoljno. Sledeća utakmica je sa Radničkim u Kragujevcu, pčotrudićemo se da i dalje držimo priključak za ulazak u prvu ligu.

More in 2.ŽLS