2.ŽLS

2ŽLS, Ljubovija – Karaburma, 68:60

2ŽLS, Ljubovija – Karaburma, 68:60

Dinamična utakmica sa dosta propustenih akcija, zaslužena pobeda domaćina bez preokreta rezultata u igri. U domaćoj ekipi Vera Janjić je postigla najveći broj poena 28, dok u gostujućoj sa 20 postignutih poena bila je Marija Ristić.
Petar Arsenović, Čestitam mojoj ekipi na pobedi. Gostujuća ekipa je pružila žestok otpor ali smo igrali na domaćem terenu i to je možda i imalo malo pritiska na našu ekipu, očekivali smo lakšu utakmicu. Gostujuća ekipa je igrala opušeno. Na kraju je presudio kvalitet i igra Vere Janjić. Nadam se da ćemo iѕ utakmice u utakmicu igrati bolje.
Vera Janjić, Hvala na čestitkama, utakmica je tvrda od samog početka do samog kraja.Malo smo podcenili mladu ekipu Karaburme i previše smo opušteno ušli u ovaj meč. Nezadovoljna sam što se tiče naše odbrane. Bili su bolji u skokovima.Čestitam ekipi Karaburme na dobroj partiji. Mi moramo mnogo mnogo bolje.
Anđelka Nešić, Borbena utakmica i sa jedne i druge strane. Presudilo je neiskustvo i mladost gostujuće ekipe.
Marija Ristić, Jako teška utakmica, igračice domaće ekipe starije i iskusnije, mi smo dale sve od sebe, Nismo imale dovoljno sreće i snage i čestitam domaćoj ekipi na pobedi.

More in 2.ŽLS