2.ŽLS

2ŽLS, Ljubovija – Karaburma, 38:64

2ŽLS, Ljubovija – Karaburma, 38:64

Utakmica korektno odigrana od strane obe ekipe. Oslabljena ekipa KK „Ljubovija“ nije mogla da parira tokom celog meča. Preokreta u igri nije bilo a najistaknutija igračica je Katarina Desić iz ŽKK“Karaburma“.
Retar Arsenović, Ćestitam ekipi Karaburme, danas su bili bolja ekipa od nas i imaju bolji tim. Mi smo barem pokušali da u prvom poluvremenu odigramo na novou. Vidi se razlika u kvalitetu ove dve ekipe.Mi imamo podmlađen tim i nekoliko starijih i iskusnijih igračica koje ne treniraju. U trećoj četvrtini smo pali pre svega fizički, rezultat toga je nula poena u toj četvrtini.Probali smo izmenama da neko pokrene ekipu ali nije išlo. U poslednjoj četvrtini smo se vratili u igru ali i ekipa Karaburme nije nas pritiskala jer su igrale sa svojom drugom petorkom. Nama preostaje da u narednom periodu sve ovo analiziramo i da probamo da podignemo nivo igre.
Casiljević Valentina, Čestitala bih protivničkoj ekipi na odličnoj igri. Mi smo mlada ekipa što se videlo i na terenu. Ekipa Karaburme je odigrala utakmicu na nivou i zasluženo su pobedile. Nama preostaje ušporan rad da bi u nastavku takmičenja poboljšale igru.
Anđelka Nešić, U prvom poluvremenu smo odigrali slabije, u drugom smo pojačali odbranu i nismo dozvolili da u trećoj četvrtini da nam daj ni jedan poen. Zahvaljujem domaćoj ekipi na dobroj igri i na korektnom suđenju.
Hvala na čestitkama i čestitam svojim igračicama. Zadovoljna sam našom igrom. Mi smo mlada ekipa ali možemo mnogo bolje. U drugom poluvremenu smo imali dobru odbranu a i napad nije bio loš.

More in 2.ŽLS