2.ŽLS

2ŽLS, Art Basket – Ljubovija, 89:47

2ŽLS, Art Basket – Ljubovija, 89:47

Ekipa Art basketa zadržala je maksimalan učinak i nakon 3. kola, pobediši ekipu Ljubovije. Početak utakmice bio je ujednačen 11:10 međutim ekipa iz Beograda pravi seriju 18:2 i tako preuzme kontrolu nad utakmicom. Na poluvreme se otišlo sa 46:29. Drugo poluvreme su obeležile Ristić i Bukvić na jednoj strani i Perić na drugoj. Treća četvrtina odbrana Art baketa bila je na visokom nivou tako da se u poslednji period otišlo reultatom 65:36. Na kraju utakmice serija domaćina iznosila je 20:0 te je konačan rezultat bio 89:47.
Milan Vidosavljević, Zadovoljan sam jer smo posle 3.kola zadržali maksimalan učinak. Nismo najbolje ušli u utakmicu što se odmah videlo na terenu, očekujem reakciju ekipe već u sledećem kolu. Ekipa Ljubovije se dobro borila i nije zaslužila ovako ubedljiv poraz, želim im sreću u nastavku takmičenja.
Marija Ristić, Drago mi je što smo zadržale maksimalan učinak. Imamo cilj da ove sezone odemo do vrha. Čestitam mojim saigrčicama na pobedi i Ekipi Ljubovije na dobroj igri.
P. Arsenović, Dobro smo otvorili utakmicu, međutim slabiji trening ove nedelje koštao nas je nešto neizvesnije završnice. Nismo uspeli da iskontrolišemo njihovu sponjašnju igru i primiči smo dosta lakih poena iz kontranapada. Čestitke ekipi Arta na zasluženoj pobedi.
Dragana Petričić, Otvorile smo dobro utakmicu i na početku pruzžile dobar otpor protivniku, na kraju je presudila bolja fizička pripremljenost. Čestitam ekipi Art Basketa na zasluženoj pobedi.

More in 2.ŽLS