2.MLS

2MLS, Zemun Fitofarmacija – Proleter Naftagas, 98:90

2MLS, Zemun Fitofarmacija – Proleter Naftagas, 98:90

Jako čudna utakmica u hali Pinki u Zemunu , iz razloga što su gosti iz Zrenjanina uspeli da tri puta izgube dvocifrenu prednost koju su imali tokom utakmice . Od starta utakmice gosti su krenuli bolje i preko iskusnih Petrovića , Lalića i Atanackovića napravili su prednost od 9 poena , ali ekipa Zemuna za samo 2 minuta stiže tu prednost za kraj prve deonice i rezultat 23-23. U drugoj četvrtini trojac iz Zrenjanina dominirao je i u 15 minutu napravio prednost od 11 poena ali ni ovaj put nisu uspeli da održe prednost i Zemunci do poluvremena smanjuju prednost na 46-42. Domaća publika se nadala da će Zemun zaigrati bolje ali , gosti predvođeni u tim minutima sjajnim Lalićem i Atanackovićem odlaze na plus 13 u 26 minutu , ali treći put za redom Zemunci su se trgli i smanjili prednost na kraju 3 deonice na 74-69. U prvih sedam minuta poslednje četvrtine Zrenjaninci su održavali prednost od 5-8 poena , ali isto je olako ispustili u poslednja 3 minuta . Predvođeni fenomenalnim Todorićem , Nedeljkovićem i juniorima Antićem , Ilićem i Đorđevićem Zemun pravi konačni preokret i pobeđuje sa na kraju ubedljivih 98-90, iako konačan rezultat nije merilo kakva drama je viđena u hali u zadnja tri minuta.
STEFANOVIĆ NENAD, Čestitam mojim momcima na pobedi. Mislim da smo danas imali jedan dobar primer da utakmica nikad nije gotova , da ne treba da se predajemo i dobili smo poslednju četvrtinu 29-16 . To je neki dokaz da treniramo svaki dan , radimo vredno . Naša najveća pobeda danas nije sama pobeda već nekih 30 minuta od Antića , 15 minuta od Đorđevića , 10 minuta od Ilića to su sve mladi momci. Ove utakmice su nam škola , mislim da minimum koji smo trebali da imamo posle 5. kola je 2-3 , jersmo to zaslužili . Okrećemo se nastavku prvenstva i mislim da ćemo biti sve bolji.
TODORIĆ MATEJA, Zahvalio bi se ljudima koji su došli da nas podrže . Utakmica je bila teška , ali smo uspeli da odbranimo domaći teren. Čestitao bih protivniku na fer i korektnoj igri .
BAJIN ZORAN, Dobra utakmica zanimljiva pre svega . Vodili smo čitavu utakmicu , zadnja 3 minuta nismo mogli da izdržim o pritiѕsak Zemuna i zaslužena pobeda Zemuna.
PETROVIĆ ALEKSANDAR, Šta da kažem katastrofalna odbrana primili smo 100 poena .Na kraju smo mi odigrali glupo , čestitam im na pobedi , zasluženo.

More in 2.MLS