2.MLS

2MLS, Sloga – Pirot, 75:67

2MLS, Sloga – Pirot, 75:67

U veoma neizvesnoj utakmici u kojoj je rezultat bio neizvestan sve do samog finiša utakmice obe ekipe prikazale su veoma dobru igru.Minimalmo vođstvo Sloge uporna ekipa Pirota sustizala je tokom cele utakmice ali je finiš pripao domaćinima koji su zabeležili zasluženu pobedu.
Objektivna kraljevačka publika gromkim aplauzom pozdravila je domaće pojačanje Slavena Čupkovića koj im se odužio sa 18 postignutih poena uz veoma dobru partiju Nenada Djurdjevića sa 18 poena. U ekipi Pirota nezaustavljivi Stanko Ilić postigao je 21 poen i bio najefikasniji igrač utakmice.
Saša Pavlović Tehniko, Od početka prvenstva imali smo ozbiljne probleme zbog povreda igrača Saše Đorđevića, kažnjenog Miroslava Radića i time došli u nezavidnu situaciju da silom prilika na spoljnim pozicijama igraju visoki igrači.Onda smo jaki a na bekovskim pozicijama oslabljeni.Ova utakmica bila je jako teška i neizvesna sve do 38 minuta.Moramo iz utakmice u utakmicu bolje.Zadovoljan sam pobedom a ekipi Pirota sve čestitke na veoma dobroj igri.
Slaven Čupković, Posle 4 godine igranja u inostranom angažovanju postigao sam dogovor sa Slogom da oni meni pomognu a ja ako uspem pomognem Klubu.Drago mi je što igram u Kraljevu i žao mi je što je Sloga ove godine stepenicu niže u takmičenju.Video sam da je ove godine okupljen krug dobrih ljudi i igrača da napravimo uspeh i povratak u viši rang.Tu sam da pomognem koliko ću uspeti videćemo.
Marko Spasić, Prvo bih poželeo ekipi Sloge sreću u nastavku prvenstva i da se zahvalim na fer i korektnoj igri.Gostoprimstvo koje smo dobili je za svaku pohvalu.Utakmica je bila neizvesna do 38 minuta kada su domaći preokrenuli rezultat i pobedili.Mi imamo problem neiskustva a i tri povredjena igrača zato i padamo u igri zadnjih 5 minuta.Dosta smo promenili ekipu u odnosu na prošlu godinu, nismo još uigrani, pogotovu u odbrani dok napad nekako funkcioniše.Tek je 5 kolo a prvenstvo je krajnje neizvesno.Sloga je veoma iskusna ekipa pa sa Đorđevićem i Radićem biće to ekipa za najviši plasman.
Stanko Ilić, Mislim da je iskustvo presudilo.Treba nam još utakmica kako bi u završnici utakmica reagovali bolje.Razočarani smo porazom ali čestitke ekipi Sloge na pobedi kao i fer i korektnoj igri.Želim im sreću u nastavku prvenstva.

More in 2.MLS