2.MLS

2MLS, Plana – Kolubara LA 2003, 63:103

2MLS, Plana – Kolubara LA 2003, 63:103

Očekivano, meč između košarkaša Plane i Kolubare u okviru 21. kola Druge lige, bio je tek jedan vid treninga za lazarevački sastav, koji je od samog starta nagazio, i uz jaku odbranu i precizne šuteve već nakon dva minuta igre imao skor od 0:11. Uspevaju domaćini u narednih nekoliko minuta da pariraju u poenima, ali do isteka prvog poluvremena izabranici Žarka Simića u potpunosti nameću svoj tempo, često završavajući svoje akcije na atraktivan način. Juniorski pogon Velikoplanjana imao je svoju epizodu u trećem nastavku, a svoju šansu u susretu na planjanskom parketu i na suprotnoj strani dobili su igrači koji inače nemaju veliku minutažu na terenu. Ovom utakmicom, rutinski privedenoj kraju, Kolubara je uknjižila 14. trijumf u prvenstvu i ostala na liderskoj poziciji, Plana, pak, čvrsto prikovana za začelje, bez ijedne pobede.
Predrag Jaćimović, trener KK Plana, Ništa novo nema se tu šta reći. U situaciji u kakvoj smo, ostaje nam samo da nekako izguramo do kraja sezone.
Žarko Simić, trener KK Kolubara, Zahvaljujem ekipi Plane na korektnoj igri. Gledao sam da prvih pet-šest igrača ovoga puta budu što manje na terenu, a da što više igraju momci koji nemaju uvek priliku za to. Nastavljamo ka našem cilju, Prvoj ligi. Sledi nam meč protiv Vrbasa kod kuće, gostovanje u Kragujevcu, a onda nas očekuje možda i derbi sezone, protiv Mladosti iz Palanke, i nadam se pobedi.

More in 2.MLS