2.MLS

2MLS, Kolubara LA 2003 – Vrbas, 95:55

2MLS, Kolubara LA 2003 – Vrbas, 95:55

Kolubara je od početka krenula furiozno. Na izgled dosta lepršavom igrom, sa različitim rešenjima u napadu, dobrim šutem spolja ali i igrom pod obručem uspeli su vrlo rano da naprave veliku prednost na gostima iz Vrbasa. Gosti su pokušavali da iskoriste svoje šanse, ali nisu uspeli da se izbore protiv više nego raspoložene Kolubare. U nastavku meča, Kolubara je stekla veoma visoku prednost, tako da veće neizvesnosti nije bilo.
Žarko Simić, Odigrali smo jednu dobru utakmicu. U utakmicu smo ušli kao što smo se dogovorili, ispoštovali sve, i ubrzo smo stekli veliku razliku. Nakon toga, igrali smo svoju igru, i dolazi se do ovog rezultata. Opet, na nama je da dobro pripremimo utakmicu u Kragujevcu, koja je pred nama u sledećem kolu, i da probamo da pobedimo na gostovanju na nezgodnom terenu Radničkog.
Vukašin Sinđelić, Čestitao bih svojim saigračima na bitnoj pobedi.Ušli smo dobro u meč, nakon toga nam se sve otvorili, i šut i igra unutra. U tim uslovima dosta je lakše igrati, i pokazati sve svoje kvalitete. Sledeće o čemu razmišljamo je Radnički i gostovanje u Kragujevcu, gde se nadamo da ćemo ostvariti veoma bitnu pobedu.
Siniša Savović, Sve čestitke Kolubari na zasluženoj pobedi.
Ognjen Jokanović, Sve čestitke Kolubari na zasluženoj pobedi.

More in 2.MLS