2.ŽLS

2.ŽLS, Novosadska ŽKA – Rudar 1903, 108:45

2.ŽLS, Novosadska ŽKA – Rudar 1903, 108:45

Od samog početka utakmice Novosadska ŽKA je nametnula agresivnu igru sa dosta kontranapada na šta se gošće iz Bora nisu imale odgovor. Od druge četvrtine nije bilo rezultatske neizvesnosti takomda je trener domaćih pružio priliku svim igračima. Kod domaćina istakle su se Ždrnja sa 23 poena i 6 asistencija i Jekić sa 18 poena i 13 skokova. U ekipi Rudaraistaknutije od ostalih su bile Jovanović S. Sa 14 poena i Jovanović M. Sa 11 poena i 8 asistencija.
Milan Ivanić, Čestitam mojim igračicama na zalaganju tokom celog meča. Pokazali smo sve odlike mlade ekipe, agresivnost i brzinu. Potrudićemo se da nas ove karakteristike krase tokom celog takmičenja. Ekipi Rudara želim sreću u nastavku takmičenja.
Sofija Ždrnja, Odigrale smo jako dobru utakmicu. Protivnice se nisu snašle na našu agresivnu odbranu. Ispred nas je duga sezona u kojoj moramo zadržati visok nivo koncentracije i agresivnosti. Košarkašicama Rudara želim puno sreće u nastavku takmičenja.
Dejan Jakovljević, Čestitam ekipi ŽKA i njihovom treneru na pobedi. Mi nismo imali spreman odgovor na izuzetno agresivnu igru domaćina u odbrani što je prouzrokovalo dosta izgubljenih lopti i lako primljenih poena. Pred nama je duga sezona u kojoj moramo napredovati i individualo i timski, da bi smo bili konkurentni ostalim ekipama. Domaćinima želim uspešnu sezonu.
Milica Jovanović, Čestitam košarkašicama Novosadske ŽKA na pobedi. Mi nismo bile na potrebnom nivou da bi se ravnopravno borile sa izuzetno agresivnom igrom domaćina. Pred namaje dosta rada a domaćinu želim uspešnu sezonu.

More in 2.ŽLS