2.ŽLS

2.ŽLS, Novosadska ŽKA – Ljubovija, 70:46

2.ŽLS, Novosadska ŽKA – Ljubovija, 70:46

Prve dve četvrtine neizvesne, Novosadska ŽKA jakom odbranom i kontranapadima pravila prednost ali borbene igračice Ljubovije nisu odustajale i strpljivom igrom i šutevima sa distance držale priključljak. U nastavku gošćama je ponestalo snage a domaće igračice su pojačale agresivnost i uvele utakmicu u sigurnu završnicu. Zadnjih 5 minuta su oba trenera iskoristila da daju priliku i mlađim igračicama. U ekipi Novosadske ŽKA, po običaju najistaknutija Ždrnja Sofija (15 poena, 12 skokova i 7 asistencija), kao i Perić Ana sa 21 poenom i 6 skokova. U ekipi Ljubovije su se istakle Vasiljević Valentina sa 15 poena, 9 skokova i 5 asistencija i Perić Iva sa 10 poena i 10 skokova.
Milan Ivanić, Pre svega da čestitam ekipi Ljubovije i njihovom treneru na fer i borbenoj igri i da im poželim sreću u nastavku sezone. Mi smo samo na momente pokazali igru koja nas je krasila u ovom delu sezone. Zadnjih par kola uspeli smo da zbijemo redove i pored toga što smo igrali u nekompletnom sastavu da zadržimo pobednički ritam. Očekuje nas pauza koju moramo iskoristiti na najbolji način kako bi ostali na ovoj poziciji do kraja sezone.
Sofija Ždrnja, Nismo odigrale na očekivanom nivou ali smo uspele da završimo prvi deo sezone na prvom mestu. Čestitam mojim igračicama na zalaganju a ekipi Ljubovije želim sreću u nastavku sezone.
Petar Arsenović, Čestitam igračicama Novosadske ŽKA i njihovom treneru, nisu slučajno na vrhu tabele, i želim im uspešnu sezonu do kraja. Moje igračice se nisu snačle na agresivnu igru domaćina. Dok smo imali snage i koncentracije imali smo aktivan rezultat. U nastavku smo popustili i domaćini suto iskoristili i priveli utakmicu lagano kraju.
Valentina Vasiljević, Čestitam ekipi ŽKA na pobedi. Nismo imale snage i koncentracije da iznesemo utakmicu do kraja. Čeka nas drugi deo sezone u kome želimo da prikažemo još bolje partije.

More in 2.ŽLS