1.ŽLS

1.ŽLS, Radivoj Korać – Kraljevo, 57:70

1.ŽLS, Radivoj Korać – Kraljevo, 57:70

Radivoj Korać je dobro otvorio utakmicu, igrao angažovano, a povremeno i atraktivno. Stalno je bio u rezultatskoj prednosti koja nije bila veća samo zbog nekoliko promašenih zicera i slobodnih bacanja. U drugom poluvremenu je došla do izražaja bolja fizička pripremljenost i veliko iskustvo igračica Kraljeva, koje su agresivnom odbranom, na koju Korać nije imao odgovor, uspeli da utakmicu usmere u svoju korist. U ekipi Kraljeva istakle su se Mitrović sa 16 poena, Radović sa 14 i Gobeljić sa 13 postignutih poena. Bolje od ostalih u Koraću bile su Marjanović sa 12 i Jeremić i Maksimović sa po 11 postignutih poena. Dragomir Bukvić. probamo da ih iznenadimo. Na kraju zaslužena pobeda Kraljeva. Dok smo imali snage i koncentracije igrali smo dobro, igrali smo lepršavu košarku. Vidi se da smo fizički nepripremljeni. Imali smo veliki pad u trećoj četvrtini, napravili smo mnogo grešaka i nismo uspeli da se vratimo. Imali smo 26 izgubljenih lopti što je problem moje ekipe koji se ponavlja, na čemu radimo. Međutim, kada nemate snage i koncentracije, lopte se lako gube. Ispred nas je Duga, idemo u Šabac da probamo da ih iznenadimo.
Jelena Maksimović Jevđenijević, Čestitam Kraljevu na zasluženoj pobedi. Prvo poluvreme smo odigrali odlično, onako kako znamo, dok smo imali snage. U trećoj četvrtini smo pali i tada je odlučen pobednik.
Ivan Simić, Bitna pobeda za nas. Znali smo da nas čeka teška utakmica. Međutim, ozbiljno smo se spremali za ovaj meč. Prvo poluvreme nije bilo kako smo želeli, u drugom smo se konsolidovali i boljom odbranom uspeli da dobijemo utakmicu. Koraću puno sreće u nastavku, a mi se spremamo za Art uz nadu da ćemo sanirati povrede koje imamo.
Anđela Radović, Jako bitna utakmica za nas. Ušli smo malo nervoznije, ali smo u drugom poluvremenu uspeli da odradimo sve što se tražilo od nas, pre svega dobrom koncentracijom u odbrani, što je napravilo razliku. Mislim da smo zasluženo pobedili i nastavili pobednički niz. Čestitke protivniku i želim im sreću u nastavku.

More in 1.ŽLS