2.ŽLS

2.ŽLS, Ljubovija – Stara Pazova, 87:61

2.ŽLS, Ljubovija – Stara Pazova, 87:61

Fer i korektna igra u kojoj je ekipa domaćih zasluženo došla do pobede. Četvrta četvrtina je apsolutno pripala domaćoj ekipi u kojoj je gostujućaekipa postigla samo pet poena, dok je domaća ekipa postigla dvadese i dva.
Petar Arsenović, Mislim da smo sasvim zasluženo pobedili. Očekivao sam da će biti teška utakmica. Računao sam na prednost domaćeg terena. Prve dve četvrtine smo igrali dobro ali nismo uspeli da rešimo igračicu sa brojem 14 Aleksandru Mužević koja nam je pravila mnogo problema. Nismo imali rešenje, probali smo da je pritismo na celom terenu. Ušli smo problem sa ličnim greškama igračica koje su čuvale nju. Znao sam da ne može da izgura celu utakmicu, na kraju se i videlo da se umorila i počela da greši. Mi smo iskoristili svaku njihovu grešku i kaznili ih u napadu. Mi smo danas bili vrlo raspoloženi za igru i dali smo preko 80 poena što je za nas izuzetno bitno, jer prosečno dajemo jedva preko 50. Mislim da smo imali i veću želju da danas pobedimo. Ključna je bila treća četvrtina koju smo dobro odigrali i postigli prednost. Četvrta četvrtina nam je donela ubedljivo pobedu.
Iva Perić, Ponosna sam na sve moje devojke. Igrale smo složno. Sve smo dale koševe i sve smo se podjednako trudile i želele da pobedimo u ovoj utakmici. Čestitam protivničkoj ekipi na korektnoj i fer igri.
Mužević Aleksandra, Čestitam protivniku na fer ikorektnoj igri i pobedi. Mi smo se trudili. Bili smo u egalu čak smo vodili sve do treće četvrtine, ali nas je u četvrtoj četvrtini stigao umor. Falio nam je naš centar koji se povredio. Priključiće nam se sledeće kolo.

More in 2.ŽLS