2.ŽLS

2.ŽLS, Ljubovija – Sloga, 46:57

2.ŽLS, Ljubovija – Sloga, 46:57

Fer i korektna utakmica. Ravnopravna igra do kraja utakmice. Violeta Vasiljević se istakla sa 17 postignutih poena i tri trojke.
Petar Arsenović, Čestitam ekipi Sloge, zasluženo su pobedili. Oni su u ovom trenutku kvalitetnija ekipa. Mi smo pokušali da ovu utakmicu na sve moguće načine da je dobijemo. Ovo je bila vrlo bitna utakmica za obe ekipe. Dobro skrenuli u utakmicu ali smo u drugoj četvrtini pali. U trećoj, prvih pet minuta nismo postigli ni jedan poen. Stali smo na 22 poena. Korektno smo igrali odbranu. Mislim da su oni bili dominantniji, pre svega , svisinski su viša ekipa od nas, i presudilo je to. Veliki broj ofanzivnih skokova. Naša ekipa je neiskusna, niska, i ekipa koja ne trenira, posebno igrači koji dolaze sa strane. Iva Perić, zadnja dva vikenda uopšte nije trenirala, a ona je nosilac igre i to se naravno odrazi na igru celog tima. Ja nisam nezadovoljan pristupom ove dece, borbenošću i mislim da u budućnosti možemo da računamo na ovu decu koje su sada kadetkinje i uz neka ozbiljnija pojačanja, nadam se da ćemo biti mnogo bolji tim.
Valentina Vasiljević, Čestitam protivničkoj ekipi na pobedi. Imale smo dobar pristup i borile smo se ali smo imale i dosta praznih minuta u igri. To je na kraju presudilo. Ekipa iz Požege je dosta iskusnija ekipa. Mi imamo par igračica koje su iskusnije ali one ne treniraju. Protivnička ekipa je zasluženo pobedila.
Saša Mateničarski, Čestitam protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri. Mi smo došli sa nemerom da pobedimo , sto smo i od prvog trnutka pokazali i stavili do znanja. U ovom trenutku smo bolja ekipa. Utakmicu smo rutinski priveli kraju. Dobrom odbranom i kontra napadimo smo došli do pobede.
Nataša Filipović, Čestitke ekipi Ljubovije na fer i korektnoj igri. Drago mi je da smo uspeli da izvučemu pobedu u teškoj utakmici Imale smo problema sa suđenjem ali mi je drago da je moja ekipa izdržala pritisak. Nama je bila potrebna pobeda i to smo stavile do znanja od početka utakmice. Više smo želele pobedu i nosimo poene kući.

[envira-gallery id="19864"]

More in 2.ŽLS