2.MLS

2.MLS, Slodes – Fair Play, 66:55

2.MLS, Slodes – Fair Play, 66:55

Utakmica je protekla u dosta izjednačenoj igri i tvrdoj odbrani obe ekipe koja je bila obeležena sa dosta snažnih duela. Na poluvreme domaćin odlazi sa pola koša prednosti 35:34, da bi četvrti period utakmice počeo rezultatom 44:44. Ekipa Slodesa poslednju četvrtinu igra bez greške i pokazuje da se sa razlogom nalazi na vrhu tabele i odnosi pobedu sa rezultatom 66:55.
Marko Boras, Očekivano tvrda i teška utakmica. U pauzi smo dosta radili na odbrani i to se videlo, dalo nam vetar u leđa kada nam u napadu nije išlo i kada smo promašivali otvorene šuteve. Gostujući tim se pokazao kao sjajan rival ali smo to i očekivali jer smo se dosta spremali za njih. Zahvaljujem im na lepim rečima i još lepšim željama.
Vuk Karadžić, Čestitao bi ekipi Ferpleja na dobroj utakmici. Tvrdoj utakmici sa dosta promašenih šuteva što je neobično i za nas i za njih, mislim da smo odbranom dobili ovu utakmicu. Okrećemo se pauzi gde ćemo trenirati dobro i čekamo gostovanje u Leskovcu.
Vladan Glavinić, Čvrsta i dobra utakmica na višem nivou i od same lige. Zaslužena pobeda ekipe Slodesa. Zaustavili smo šta smo trebali u odbrani, napad nam nije išao. U svakom slučaju čestitke na zasluženoj pobedi i želim vam ulazak u viši rang.

[envira-gallery id="19856"]

More in 2.MLS