2.ŽLS

2.ŽLS, Ljubovija – Mileševka, 48:56

2.ŽLS, Ljubovija – Mileševka, 48:56

Fer i korektna igra obe ekipe. Domaća ekipa je tokom prve dve četvrtine uspevala da drži prednost. U trećoj četvrtini gostujuća ekipa je apsolutno kontrolisala igru i usled toga došlo je do preokreta u rezultatu. Do kraja utakmice su zasluženo vodile i pobedile sa osam poena prednosti.
Petar Arsenović, Čestitam ekipi Mileševke na pobedi. Mislim da i pozicija na tabeli govori ko je bio favorit i koja je ekipa bolja. Iz utakmice u utakmicu se potvrđuje da je naš napadački kvalitet mali. Vidi se da prosto emamo realizatora. Moguće je i da je važnost ove utakmice dovela do ukočenosti i grča u igri naše ekipe. Rezultat je bio očekivan.
Nada Smiljanović Žunić, Čestitam mojim igračicama na pobedi. Čestitam i ekipi Ljubovije na fer i korektnoj igri i borbenosti. Očigledno da im nedostaje Dragana Petričić u igri. Mi smo ostvarili prevagu i igri pod košem i mislim da smo tako i došli do pobede. Želim vam puno sreće u nastavku i nadam se da će izboriti opstanak u ligi.
Nataša Bučevac, Prvo poluvreme je bilo jako tanko sa naše strane. U drugo poluvreme smo ušle sa zonom u šta se protivnik nij enajbolje snašao. Sa nekoliko trojki i kontra napadima, napravili smo razliku koju smo do kraja sačuvali.

More in 2.ŽLS