2.ŽLS

2.ŽLS, Ljubovija – Gimnazijalac Tigar, 54:41

2.ŽLS, Ljubovija – Gimnazijalac Tigar, 54:41

Fer i korektna igra obe ekipe. Domaća ekipa je tokom cele utakmice bila u vođstvu, koje je zadržala do kraja utakmice.
Petar Arsenović, Najvažnije je da smo danas pobedili u ovoj utakmici. I dalje imamo problema u napadačkom delu jer većina ovih devojaka ne trenira, dođu samo da odigraju utakmice. Povreda naše najiskusnije igračice, Draganne Petričić, koja daje sigurnost u ekipi, ona ne daje puno poena ali ima dobru statistiku, je hendikep za ekipu. Takođe je povređena naša najbolja košarkašica, Valentine Vasiljević. Bez nje smo potpuno druga ekipa. Uspeli smo da se oporavi za sedam dana i dala je sve od sebe na ovoj utakmici. Sada sigurnije ulazimo u nastavak lige, sa nekom zalihom za opstanak u ligi.
Valentina Vasiljević, Čestitam gostujućoj ekipi na dobroj igri. Ovo je za nas bila utakmica sezone. Ovom pobedom smo obezbedile opstanak u ligi. Dale smo sve od sebe i ako smo imale povrede igračica. Na kraju smo pobedile sa većom koš razlikom nego na utakmici u Pirotu.
Čestitao bih ekipi Ljubovije na zasluženoj pobedi. Utakmica je prelomljena, imali smo dva pada u igri, gde je ostvareno vise od 7 poena u razlici što je dalo dodatnu sigurnost domaćoj ekipi. Do kraja prvog poluvremena smo se vratili ali posle smo opet imali pad. Dozvolili smo protivnicima da dignu razliku do deset poena. Tu je utakmica praktično i bila rešena. Ova naša ekipa je potpuno nova u odnosu na početak sezone. Vidi se nedostatak iskustva i prepoznavanje nekih stvari u igri. Imamo još pet kola do kraja, dačemo sve od sebe da zabeležimo i neku pobedu.

More in 2.ŽLS