2.MLS

2.MLS, Star – Napredak Metalka Majur, 94:67

2.MLS, Star – Napredak Metalka Majur, 94:67

U utakmici četrnaestog kola Druge muške lige Srbije grupe A sastale su se ekipe Stara iz Novog Sada i Napredka iz Aleksinca.U prvoj četvrtini obe ekipe najviše iz reketa dolaze do svojih poena i ova deonica se završava nerešenim rezultatom 24:24. U nastavku utakmice ekipa Stara dobrim šutem za 3 poena pravi razliku i odlazi na odmor sa 14 poena prednosti. U nastavku domaćini uvećavaju svoju prednost pre svega poenima Savića i Banjca.U četvroj četvrtini probala je ekipa Stara da stigne koš razliku od 33 poena iz prošle utakmice ove 2 ekipe, ali nije uspela jer se meč završio rezultatom 94:67. Najefikasniji igrač na utakmici bio je Marko Savić koji je postigao 26 poena, pratio ga je Banjac sa 19 i Čakarević sa 15 poena. Kod gostiju Đorđe Đokić je zabeležio 15 poena.
Aleksandar Komnenić, Čestitam ekipi Napredk na fer i korektnoj igri i mojim momcima na pobedi.Okrećemo se sledećoj utakmici i nadam se pozitivnom ishodu.
Uroš Banjac, Vrlo važna pobeda za nas, ostaje žal što nismo uspeli da stignemo razliku iz prve utakmice jer bi nam to još više značilo za dalji nastavak takmičenja i borbi za opstanak.
Slaviša Bogavac, Čestitao bih ekipi Stara na pobedi i dobroj utakmici i želim im svu sreću u nastavku takmičenja.
Đorđe Đokić, Čestitao bih protivniku na prikazanoj igri i pobedi, želim im svu sreću u nastavku.

More in 2.MLS