2.MLS

2.MLS, Star – Morava, 93:66

2.MLS, Star – Morava, 93:66

U trećem kolu Druge muške lige ekipa Stara je ostvarila još jednu pobedu.Ovog puta je savladana ekipa Morave iz Vladičinog Hana rezultatom 93-66.Odličnom igrom na oba kraja terena domaćin je nametnuo svoj ritam i na poluvreme otišao sa 9 poena prednosti.U nastavku utakmice ekipa Stara koristi loš šut gostiju za 3 poena i sigurnim defanzivnim skokom i brzim otvaranjem kontri dolazi do lakih poena i osetnije prednosti.Do kraja utakmice domaća ekipa je konstanto uvećavala svoju prednost do maksimalnih 27 poena. U domaćoj ekipi najviše se istakao Ratko Arsović sa 20 postignutih poena i 8 asistencija.Odličan je bio i Nemanja Žigon koji je postigao 17 i imao 8 asistencija.Kod gostiju najzapaženiji je bio Borko Đorđević sa 6 poena i 13 skokova.
Aleksandar Komnenić, Čestitam ekipi Morave na fer i korektnoj igri i mojoj ekipi na pobedi.Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice i bili koncentrisani većinu utakmice što i pokazuje konačan rezultat.
Bardak Uroš, Čestitao bih protivniku na dobroj igri a, mojim momcima na pobedi.Mi se okrećemo utakmici protiv Hercegovca i nadam se pozitivnom ishodu.

More in 2.MLS