2.MLS

2.MLS, Star – Mladost SP, 99:86

2.MLS, Star – Mladost SP, 99:86

Prva četvrtina pripada domaćoj ekipi Stara rezultat 25:21, u drugoj četvrtini ekipa Stara nastavlja sa boljom igrom i dobija ovu četvrtinu rezultatom 25:19. Posle pauze domaća ekipa pojačava u odbrani presingom po celom terenu i brzim napadom pravi značajniju razliku i dobija treću četvrtinu sa 29:17, polovinom četvrte četvrtine ekipa Mladosti SP uspeva da smanji rezultat ekipe Stara koja je u jednom momentu iznosila i 28 poena razlike, rezultat ove četvrtine 20:29 za ekupu Mladosti SP. Od pojedinaca na utakimici istakli su se igrač Stara Dušan Stojičić koji je postigao 31 poen i imao 8 skokova a u ekipi Mladosti SP najbolji je bio Aleksandar Nikolić 24 poena i 11 skokova.
Dimitrije Živković, Čestitam mojim momcima na odličnoj igri i velikoj energiji koju su večeras pokazali, od samog početka pa do samog kraja utakmice smo kontrolisali rezultat i na kraju slavili. Ekipi Mladosti SP čestitam na fer i korktnoj igri i želim da im poželim puno sreće u nastavku takmičenja.
Dušan Stojičić, Čestitam mojim saigračima na borbenosti i odličnoj igri, od samog početka pa do kraja smo se borili i ispoštovali dogovor iz svlačionice, čestitam ekipi Mladosti SP i želim im puno sreće u nastavku plej auta.
Zlatan Rakić, Čestitam ekipi Stara na pobedi, nismo dobro ušli u uatakmicu i dozvolili smo ekipi Stara da uđe u svoj ritam. Okrećemo se sledećoj utakmici a ekipi Stara želim puno sreće u nastavku takmičenja.
Aleksandar Nikolić, Sve čestitke ekipi Stara na pobedi, večeras su bili bolji od nas i zasluženo slavili, mi se okrećemo sledećoj utakmici.

[envira-gallery id="20748"]

More in 2.MLS