2.MLS

2.MLS, Pirot – Kolubara Lazarevac 2003, 102:81

2.MLS, Pirot – Kolubara Lazarevac 2003, 102:81

Pirot je u subotu, 23. marta 2023.g. u 26. kolu 2.MLS pobedio Kolubaru i na domaćem terenu rezultatom 102:81. Pirot je već nakon prve četvrtine rešio pitanje pobednika igrom kojoj prošlosezonski prvoligaš očigledno nije mogao da parira. Pirotska ekipa je u samom startu preuzela kontrolu igre i same utakmice, stekla visoku prednost i tokom poslednje tri četvrtine sigurnom i rutinskom igrom došla do svoje sedamnaeste pobede u prethodih 26. kola. Timska igra je i ovoga puta dovela Pirot do ubedljive pobede a podatak da su čak osmorica igrača utakmicu završila sa dvocifrenim indeksom uspešnosti sama za sebe dovoljno govori o tome. Isto kao i ekipni ekipni indeksni poeni (137 naspram 73 u odnosu na gostujuću ekipu). Najbolji u ekipi Kolubare bio je bek David Burgić.
Marko Spasić, trener KK Pirot, Čestitam ekipi Kolubare na fer i korektnoj igri. Izuzetno sam zadovoljan kako je naša ekipa zaigrala od samog starta, vrlo posvećeno i angažovano čime su protivniku nametnuli naš ritam igre i pokazali svojevrsno zajedništvo na terenu što je rezultiralo i ovakvom sigurnom pobedom. Naš cilj je da sve utakmice do kraja odigramo u ovakvom ritmu, bez obzira o kojim se rivalima radi i gde igramo.
Vuk Vasić, igrač KK Pirot, Odigrali smo jednu dobru utakmicu, bili dobri u oba pravca i tako došli do ubedljive i zaslužene pobede.

 

More in 2.MLS