2.MLS

2.MLS, Borac Zemun – BKK Radnički, 87:85

2.MLS, Borac Zemun – BKK Radnički, 87:85

Imali su Zemunci blagu prednost od sredine prve deonice,a bolje izdanje gostiju u drugom delumeča ipak nije bila dovoljna za pobedu.Krajem prve deonice serijom od 6:2 Zemunci su uspeli da stvore blagu prednost.Pretili su gosti ali su domaćini u 26. minutu ipak uspeli da dođu prvi put do dvocifrene prednosti.Činilo se da pobeda nije upitna do poslednjih pet minuta igre kada je Radniči u potpunosti uspeo da istopi prednost domaćina i uspeo da povede poenima Dilparića.Ipak Zemunci su opravdali prednost domaćeg terena u poslednjem minutu.Nikolić i Pavlović su u potpunosti okrenuli rezultat i u poslednji minut meča ekipi Borca napravili 8 poena prednosti.Mora se istaći da je u Zemunu mogla da se gleda jedna veoma lepa i neizvesna košarkaška predstava.
Boras Marko, U prvom meču smo izgubili dosta nesrećno a sada je sreća bila na našoj strani.Jedna veoma lepa košarkaška prestava ravna prvoligaškim mečevima.Moji momci su bili skoncentrisani tokom celog meča i jedan mali pad u igri mogao je skupo da nas košta.Ostalo je još četiri kola i dalje ne zavis sve samo od nas mi igramo do kraja da dobijemo sve mečeve.
Nikolić Milan, Veoma dobro odigrana utakmica sa naše strane u kojoj smo od samog starta uspeli da nametnemo naš ritam.Dobra ekipa radničkog nam je stalno duvala u vrat ali smo mi uspeli da se odupremo tome i uzmemo veoma bitne bodove.
Boltić Marko, Jedna veoma neizvesna utakmica u kojoj je ekipa Borca na kraju slavila i ja im čestitam.Mogli smo videti dobru košarkašku prestavu.
Jovović Koča, Čestitam Borcu na pobedi. Jedan posed nas je delio od pobede i ne bi bilo nezasluzeno da smo i mi danas pobedili.

More in 2.MLS