2.MLS

2.MLS, Mladost SP – Klik, 69:77

2.MLS, Mladost SP – Klik, 69:77

U utakmici 1. kola Druge lige Srbije košarkaši Mladosti su poraženi od ekipe Klika iz Arilja rezultatom 77:69. Od samog starta utakmice sigurna i mnogo bolja igra Klika. Domaci su uspevali samo tokom prve cetvrtine da koliko toliko odrze rezultatsku ravnotezu. U drugoj četvrtini potpuna dominacija Klika, pogađajli su iz svih pozicija, nakon čega su otišli na odmor sa 11 poena prednosti. Nastavili su Ariljci sa sigurnom igrom i u nasatvku. Pokušali su igrači Mladosti agresivnijom igrom pre svega u odbrani u poslednjoj četvrtini da stignu rezultat, ali sve što su uspeli je da u dva navrata smanje zaostatak na 4 pena minusa. Do kraja utakmice Klik je uspeo da zadrži prednost i upiše prvu pobedu u sezoni. Kod Klika su se istakli Mitrović sa 15 i Bjelić sa 14 poena, dok je kod
domaćina, Mladosti, najefikasniji bio Nešić sa 14 a potom Nikolić sa 12 i Valjarević sa 11 poena.Sledeće kolo Mladost putuje u Niš kod ekipe Fer Pleja, dok Klik dočekuje Konstantin.
Zlatan Rakić – Mladost SP, Čestitam ekipi Klika na dobroj igri i pobedi. Mi smo pokušali sve ali nismo imali dovoljan broj raspoloženih igrača kao gosti iz Arilja.
Aleksandar Nikolić – Mladost SP, Loše smo odigrali utakmicu. Klik je zasluženo pobedio i iskreno im čestitam. Nadam se boljoj igri i pobedama u narednim kolima.
Miljan Marjanović – Klik, U većem delu utakmice smo kontrolisali igru, i to je odlučilo. Čestitam svojim igračima na disciplinovanoj i borbenoj igri. Želeo bi da pohvalim domaćine na dobroj organizaciji utakmice.
Dragan Mitrović – Klik, Važno je da smo dobili utakmicu na teškom gostovanju. Nije bilo lako bez obzira što smo vodili tokom skoro cele utakmice . Uspeli smo da igramo agresivno održimo koncentaciju do samog kraja. Čestitam ekipi Mladosti na fer igri.

More in 2.MLS