2.MLS

2.MLS, BKK Radnički – Sveti Đorđe, 98:81

2.MLS, BKK Radnički – Sveti Đorđe, 98:81

Od samog početka ekipa BKK Radnički je imala kontrolu nad utakmicom. Dobra i organizovana odbrana domaćina je donela rezultat. Domaćin je sve vreme bio u rezultatskoj prednosti. Krajem poslednje četvrtine gosti su se primakli na – 10 ali ekipa BKK Radničkog je sa par kontranapada rešila utakmicu u svoju korist 98 : 81.
Nebojša Knežević, Veoma važna pobeda za nas na sartu prvenstva. Ovo je potpuno nov tim, jako mlad, gde većina igrača prvi put igra seniorsko takmičenje. Protivniku želim sve najbolje u nastavku sezone.
Perović Petar, Mnogo bitna pobeda za naš tim, sigurno će nam dati vetar u ledja za nastavak lige. Čestitao bih protivniku na fer i korektnoj igri. Pozitivno su me iznenadili saigrači dobrom igrom s obzirom na to da velika većina naših igrača nema iskustva u seniorskoj konkurenciji. Nadam se nastavku igranja u dobrom ritmu.
Nenad Vignjević, Bez obzira na to što smo u Beograd došli u nekompletnom sastavu imali smo očekivanja od ove utakmice. Medjutim, kvalitet naše igre je bio takav da nismo uspeli da odgovorimo na brzu igru domaćina. Čestitke na zasluženoj pobedi i svako dobro u nastavku sezone.
Tomić Marko, Ekipa nije ispoštovala dogovor koji smo imali pred utakmicu, protivnik je utakmicu započeo znatno motivisaniji i spremniji od nas. Naše otvaranje meča kao i pristup tokom cele utakmice je bio izuzetno loš, ekipa domaćina je to iskoristila i zasluzeno pobedila. Protivniku želim uspeh u daljem nastavku takmičenja.

More in 2.MLS