2.MLS

2.MLS, Mladost SP – Fair Play, 91:76

2.MLS, Mladost SP – Fair Play, 91:76

Posle dvonedeljne pauze, zbopg epidemije KOVID-19, košarkaši Mladosti iz Smed. Palanke nastavili su prvenstvenu sezonu u Drugoj ligi Srbije, grupa Jug. U 9. kolu Palančani su, u hali OŠ Vuk Karadžić, ubedljivo pobedili gostujuću ekipu „Fair Play“ iz Niša rezultatom 91:76. Nišlije su koliko toliko parirali u prvom delu utakmice, ali su pali u nastavku i pobeda Mladosti nije ni u jednom trenutku dolazila u pitanje.
Najzaslužniji za trijumf palančana bili su Bojan Nešić sa 22 poena, 8 asistencija i 5 skokova, Lazar Marković sa 19 poena i 4 trojke i 6 pokušaja i Aleksandar Nikolić sa 11 poena i 7 skokova. Mladost im,a učinak od 4 pobede i 4 poraza, a već u sredu gostuje u Arilju, u zapostaloj utakmici 8. kola.
Zlatan Rakić – Mladost SP, Častitam svojim igračima na disciplinovanoj igri i pobedi. Polako ulazimo u ritam i hvatamo priključak za gornji deo tabele.
Bojan Nešić – Mladost SP, Bilo je ponovo oscilacija na početku, ali kako je utakmica odmicala igrali smo sve bolje i rutinski obezbedili pobedu. Čestitam ekipi Fer Plaja na korektnoj igri.
Vladan Glavinić- FAIR PLAY, Nismo ništa mogli večeras protiv kvalitetne i raspoložene ekipe Mladosti. Bili su bolji u svim segmentima igre i iskreno im čestitam.
Miloš Stojanović – FAIR PLAY, Nismo imali odgovor na dobru i agresivnu igru Mladosti. Zasluženo su pobedili i bili bolji večeras. Čestitam
i želim sreće u nastavku takmičenja.

More in 2.MLS