1.ŽLS

1.ŽLS, Radivoj Korać – Art Basket, 63:77

1.ŽLS, Radivoj Korać – Art Basket, 63:77

Gostujuća ekipa Art Basketa je odlično otvorila utakmicu i već posle šest minuta meča vodila sa 16:2. Dvocifrenu prednost su uspešno održavale, u 29. minutu stigli do najveće prednosti – 37:58. Domaći tim je u nekoliko navrata tokom četvrte četvrtine pokušavao da iznenadi, čak je u 36. minutu prišao na šest poena razlike, ali nekoliko promašenih šuteva za tri poena u odlučujućim momentima, omogućili su Art basketu da mirno privede utakmicu kraju. Utakmica je završena rezultatom 63:77 u korist domaćina. Najefikasnija u timu gošći bila je Katarina Zec sa 33 poena. Kapiten Snežana Čolić je ostvarila neverovatnih 17 asistencija. U domaćem timu Nina Vukosavljević je postigla 15 poena, a pratile su je Mitrović i Loomis sa po 11.
Zoran Akanović, Čestitao bih ekipi Art Basketa na odlično pruženoj partiji, velikoj borbenosti i pobedi. Želim im dobro zdravlje i puno sreće u nastavku takmičenja.
Marina Davinić, Loše smo otvorili utakmicu, nismo ušli koncentrisano, dozvolili smo ptorivniku da u startu napravu deset i više poena razlike. Pokušavali smo da se vratimo u trećoj i četvrtoj četvrtini, međutim mnogo smo zicera promačili , nismo bili skoncentrisani na slobodnim bacanjima, nismo ispoštovali dogovor sa trenrom iz svlačionice.
Čestitam ekipi Arta na veoma dobro pruženoj partiji, a mi se okrećemo sledećem kolu protiv Vrbasa i nadamo se pozitivnom učinku.
Milan Vidosavljević, Dobra utakmica za nas. Čestitao bih mojim devojkama na pobedi. Spremili smo se dobro za ovu utakmicu. U poslednjoj četvrtini smo ušli malo u nervozu i brzopletost i to nas je zamalo koštalo pobede. Čestitao bih ekipi Koraća na velikoj borbenosti, dobra utakmica. Nama je dosta značila ovakva utakmica,posle poraza u prošlom kolu od ekipe Vrbasa. Napravili smo veliki brejk protiv velikog protivnika na strani. Koraću bih poželeo puno sreće i zdravlje, pre svega, u nastavku takmičenja.
Snežana Čolić, Čestitke ekipi Koraća na pruženoj partiji, obzirom na situaciji u kojoj su se našli, u kojoj se, eto, i svi nalazimo, borimo se sa koronom. Čestitke naravno i mojim devojkama. Stvarno smo odigrali veoma dobru utakmicu i nadam se da će nam samo biti podstrek u nastavku takmičenja.

More in 1.ŽLS