2.MLS

2.MLS, Mladost SP – Beovuk 72, 94:86

2.MLS, Mladost SP – Beovuk 72, 94:86

U 13. kolu druge muške lige srbije Mladost i kao favorit posle dosta muke pobedila oslabljene Beograđane sa 94:86 i definitvno obezbedila plasman u Plej of. Tokom utakmice domaćini su dva navrata napravili dvocifrenu prendost no Beovuk je uspevao da se vrati u meč i održi priključak. Sreddinom poslednjeg perida mladost dolazi do prednosti koju Beogražani nisu uspeli da sustignu. Najbollji na utakmici bio je Stefan Torbica sa 29 poena i indeksom korisnosti sa indeksom korisnosti 33. Odličnu partiju je pružio i mladi Minnja Todorović sa 19 poena i 6 skokova. U Beovuku posebno se istakao Sava Kaličanin sa 27 poena.
Ivan Stefanović – Mladost SP, Teškom mukom smo ostvarili pobedu u poslednjem delu meča. Ostaje nam da se što bolje pripremimo za plej of i borbu za vrh. Čestitam ekipi iz Beograda na dobroj igri tokom većeg dela utakmice.
Stefan Torbica – Mladost SP, Važno je da smo dobili utakmicu.Teško je bilo, bez obzira što su nas proglasili za favorite. Uspeli smo da igramo agresivno održrimo koncentaciju do samog kraja. Čestitam gostima na fer igri.
Rajko Mirković – Beovuk72, Iako oslabljeni , pružili smo dostojan otpor domaćinima. Igrači su dali maksimum. Nesizvesno je bilo do samog kraja. Palančanima čestitam na plasman u Plej of.
Sava Kaličanin – Beovuk72, Borili smo se koliko smo mogli i držali se dobro 35 minuta, ali nismo uspeli da pobedimo. Čestitiam ekipi Mladosti.

More in 2.MLS