2.MLS

2.MLS, Hercegovac – Borac Zemun, 95:78

2.MLS, Hercegovac – Borac Zemun, 95:78

Potpuno dva različita poluvremena viđena su u Gajdobri. Domaća ekipa povela je 15:9 na startu meča, nakon čega Zemunci počinju da igraju znatno bolje i već na kraju prve četvrtine vode sa šest razlike. Gajdobrani su potpuno odustali od svoje prepoznatljive brze igre što su gosti uspešno kažnjavali. U jednom momentu prvog poluvremena imali su i dvocifrenu prednost. U drugom poluvremenu potpuno druga priča, na terenu je postojala samo ekipa Hercegovca. Veoma brza igra u napadu i izuzetno agresivna igra u odbrani donose domaćinima ubedljivu pobedu na kraju iako je to tokom prvog poluvremena delovalo kao nemoguća misija. Kod gostiju najefikasniji su bili Simeunović sa 23 i Đukanović sa 14 poena. Igor Mijajlović postigao je 10 poena i na ovom meču se oprostio od aktivnog igranja košarke. Kod domaće ekipe Todorić je postigao 25 poena uz 10 asistencija i 8 skokova, Marić je dodao 13, Antić 12, Zarić 11 uz 7 skokova, kapiten Radovanović 10 uz 9 skokova.
Miloš Luburić, Čestitam mojoj ekipi na zasluženoj pobedi. Loše smo odigrali prvo poluvreme, ali smo još jednom pokazali da smo ekipa sa karakterom i odigrali smo fenomenalno drugo poluvreme.
Mateja Todorić, Čestitam mojim saigračima na pobedi, gostima iz Zemuna hvala na fer i korektnoj utakmici.
Marko Boras, Čestitam ekipi Hercegovca na zasluženoj pobedi, nismo uspeli da održimo nivo igre iz prvog poluvremena što su naši domaćini znali da kazne.
Aleksandar Simeunović, Čestitam našim domaćinima na pobedi i gostoprimstvu.

More in 2.MLS