2.MLS

2.MLS, BKK Radnički – Vrbas, 89:55

2.MLS, BKK Radnički – Vrbas, 89:55

Bkk Radnički je brzom igrom i agresivnom odbranom od početka utakmice stvorio rezultatski prednost. Drugo poluvreme je pokazalo da gostujući tim nema pdgovor na agresivnu igru domaćina i prednost je rasla iz minuta u minut u korist Krstaša. Utakmica je završena rezultatom 89:55.
Nebojša Knežević, Plan je bio da nametnemo jak ritam igre i u napadu i u odbrani i da sa što više kontranapada rešimo utakmicu u našu korist. Nismo imali pravo za bilo kakvo opuštanje s obzirom a to da Vrbas ima par iskusnih igrača koji mogu u svakom trenutku da preokrenu rezultat. Zadovoljan sam pristupom mog tima koji je 40 minuta imali visok ritam trčanja i koncentracije. Protivniku želim sve najbolje u nastavku sezone.
Dušan Stanković, Trener je od nas zahtevao da budemo skoncentrisani 40 minuta. Bilo je dosta grešaka što je plod neiskustva našeg mladog tima i brze igre koju želimo da igramo. Siguran sam da ćemo iz utakmic eu utakmicu biti sve bolji.
Bodrožić P., NA večerašnjoj utakmici nismo ispoštovali dogovore pred utkamicu. Malo smo slabije trenirali ove nedelje jer smo imali određenih problema sa halom što ni malo nije opravdanje za ovakvu igru. Uskratili smo ovu malobrojnu publiku i sve ljubitelje košarke za dobru utakmicu. Čestitam Radničkom na pobedi i želim im sreču u nastavku takmičenja.
Negovanović A., Čestitam ekipi Radničkog na pobedi. Odlično su odigrali utakmicu. Iako su mlada ekipa, pokazali su zaista sjajan pristup, igali su u jako visokom ritmu. Mi nismo uspeli da odgovorimo na njihov nametnuti ritam. Nama ostaje da dalje radimo, da što pre zaboravo na ovaj poraz i okrenemo se utakmici koja nas očekuje već za tri dana protiv nezgodne ekipe Slodes.

More in 2.MLS