2.MLS

2.MLS, Beko – Star, 95:81

2.MLS, Beko – Star, 95:81

Prvo kolo Druge muške lige donelo je igračima Beka pobedu na domaćem terenu. Sam početak za domaće igrače bio je obećavajuć. Utakmicu su započeli vođstvom od 13:0 i u prvih 5 minuta zaustavili su protivnike potpuno. Posle ubedljive prve četvrtine od 22:08 u drugom periodu došlo je do pada u igri. Gostujuća ekipa u 15. minutu serijom poena stigla je do 30:25 i približila se na dostižnu razliku. Domaćini se nisu predavali pa su se još jednom odlepili na +14 ali ni gosti nisu odustajali i do kraja poluvremena smanjili su opet razliku na 44:39. Drugo poluvreme počelo je i dalj dobrom igrom gostiju pa se rezultat u jednom momentu spustio na samo +2 poema za domaći tim (44:42). Serijom od 8:0 petorka Stanojević, Balmazović, Šojić, Zorić i Stefanović odveli su Beko na još jednu sigurnu prednost. Sve do kraja utkamice pobednik se nije dovodio u pitanje jer su domaći igrači potpuno slomili otpor gostiju i svoju prednost držali na sigurnom.
Petronić N., Dobro smo otvorili utkamicu i to nas je spasilo. Pad u igri je zabrinjavajuć jer je mogao da nas košta poraza. Ekipi Star-a želim sve najbolje u nastavku takmičenja.
Majkić Đ., Pre svega bih čestitao ekipi Beka na zasluženoj pobedi. Mi smo loše otvorili utakmicu, posle smo se vratili. Ovo je mlada ekipa koja igra u talasima i to s e i primetilo danas na utakmici da igramo toplo – hladno. Imamo problem kad su te naše „žute minute“ koje ne uspevamo da iskontrolišemo ali nadam se da ćemo kroz naredne utakmice to ispraviti.
Petrović A., Dobra utakmica, malo smo loše ušli sa energijom na početku ali eto prevagnula je njihova malo veća energija na kraju i to je to. Svaka čast ekipi Beka.

More in 2.MLS