2.MLS

2.MLS, Beko – Proleter Naftagas, 86:82

2.MLS, Beko – Proleter Naftagas, 86:82

Neizvesna utakmica do samog kraja. Minimalne prednosti i jedne i druge ekipe su se smenjivale tokom celog meča. Veoma uzbudljiv meč u kom su obe ekipe pokazale izuzetnu želju za pobedom. Ekipa Beka u ovom meču imala je više sportske sreće i izašla kao pobednik. Polovinom 40. minuta Beko je izjednačio rezultat na 82:82 poenima Balmazovića. Uz dodatno slobodno bacanje domaćini su došli u blagu prednost. Gosti se sa te cifre poslednjih sekundi nisu pomakli uz brojne promašaje a domaći igrači su se slobodnim bacanjima udaljili na povoljnu prednost od +4.
Stanojević Dušan, Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri. Prvo poluvreme smo igrali lošu odbranu, primili smo 52 poena, u drugom poluvremenu smo se stabilizovali, uspeli da preokrenemo i na kraju uspeli da pobedimo.
Komnenić Aleksandar, Čestitao bih ekipi Beka na pobedi. Mislim da je bila jedna sjajna utakmica sa obe strane. Na kraju smo imali nekih promašaja ključnih i izgubljenih lopti tkao da moramo da poradimo na tome. Želim ekipi Beka svu sreću u nastavku takmičenja a mi dočekujemo sledeće nedelje ekipu Dunava.
Čestitam ekipi Beka na pobedi. Mislim da smo mogli bolje da odigramo ali takva je situacija na kraju i to je to.

More in 2.MLS