1.ŽLS

1ŽLS, Vrbas Medela – Radivoj Korać, 75:81

1ŽLS, Vrbas Medela – Radivoj Korać, 75:81

I šesti put uzastopno košarkašice ŽKK Vrbasa Medele pognute glave napuštaju parket. Ovoga puta bolja je bila ekipa ŽKK Radivoja Koraća 75:81. Gošće iz Beograda su bolje započele susret, imali prednost većim delom prvog poluvremena i potpuno zasluženo na veliki odmor otišle sa kapitalom od osam poena. Domaće košarkašice su se trgle u nastavku, brzo prišle na dva poena zaostatka, ali odmah nakon toga usledio je odgovor Beograđanki, koje su stigli i do dvocifrene prednosti. Ipak, krajem treće deonice, izabranice Dejana Mudreše su našle pravi ritam i u potpunosti se vratile u susret, a u poslednjem kvartalu čak i poveli u par navrata. Međutim, svaki put je tu bila Marija Stojiljković da svojim poenima odgovori domaćinu. U igri „koš za koš“ više živaca imale su gošće, koje su prve vezale dva uspešna napada, stigle do pet poena prednosti (71:76), koje su do kraja susreta sačuvale.
Dejan Mudreša, Čestitam ekipi Radivoja Koraća. U odlučujućim momentima su bile smirenije, psihički,a i fizički jače i zasluženo dobile.
Aleksandra Mužević,
Bojan Ivanović, Vrlo teška utakmica, koja je došla posle dvonedeljne pauze, a gostovanje u Vrbasu nikada nije lako, što je ova utakmica i pokazala. Na prvom mestu čestitam ekipi Vrbasa Medele na fer i korektnoj igri, kao i velikoj želji koju su pokazali danas. Naravno, čestitam i mojim devojkama na pobedi, a i energiji koju su uložile u ovaj meč. Sada se okrećemo novim izazovima, novim protivnicima, a ekipi Vrbasa želim puno sreće u nastavku takmičenja.
Marija Stojiljković, Čestitam ekipi Vrbasa na fer i korektnoj igri. Bila je teška utakmica svih 40 minuta. U finišu susreta smo mi bili „čistiji sa glavom“ i slavili, uprkos oscilacijama, koje nam se ponavljaju. Čestitam i mojim saigračicama na prikazanom i idemo dalje.

More in 1.ŽLS