1.ŽLS

1ŽLS, Šabac – Partizan 1953, 63:83

1ŽLS, Šabac – Partizan 1953, 63:83

Ekipa Okk Šapca je zabeležila još jedan poraz na domaćem terenu. Gostujuće igračice su dominirale u svim segmentima igre,prvenstveno u šutu za tri poena i skokovima.Od starta utakmice su povele,tako da domaćin nije imao šansu za preokret.
SRĐAN PERIĆ, Moje igračice nisu ispoštovale dogovor iz svlačionice.Pobednika je odlučila naša neagresivna odbrana.Primili smo 10 otvorenih šuteva za tri poena,i 10 skokova manje.Čestitam ekipi Partizana na fer igri i pobedi.
BOJANA STEVANOVIĆ, Nismo uspeli da pariramo prvenstveno u skoku protivniku,loše smo branili šuteve za tri poena i to je i odlučilo pobednika.
SVETLANA MITROVIĆ, Posle dvonedeljne pauze dobro smo radili,vraćamo se maksimalno spremne za nastavak sezone.Očekujemo još jednog igrača da nam se priključi i da budemo kompletni. Čestitam ekipi Šapca i želim im sreću u nastavku prvenstva.
IVANKA MATIĆ, Pa na kraju pobedile smo ,15 dana što smo bili slobodni,ekipa nije bila kompletna,imali smo neke povrede.Dosta šuteva smo dali,odbranu smo odigrali korektno.

More in 1.ŽLS