1.ŽLS

1ŽLS, Šabac – Crvena zvezda, 59:91

1ŽLS, Šabac – Crvena zvezda, 59:91

EKIPA CRVENE ZVEZDE JE OPRAVDALA ULOGU FAVORITA I DOMINIRALA U SVIM SEGMENTIMA IGRE.DOMAĆA EKIPA JE ODIGRALA DOBRO PRVU ČETVRTINU,ALI U NASTAVKU UTAKMICE NIJE MOGLA DA SE SUPROSTAVI BRZOM RITMU GOSTIJU I DOMINACIJI U SKOKU.
SRĐAN PERIĆ, OČEKIVANA POBEDA ODLIČNE GOSTUJUĆE EKIPE . U DRUGOM DELU UTAKMICE SU AGRESIVNOM ODBRANOM I VELIKIM BROJEM LAKIH POENA IZ KONTRANAPADA DOŠLI DO UBEDLjIVE POBEDE.ČESTITAM IM NA POBEDI I FER IGRI.
ANјA SPASOJEVIĆ, EKIPA CRVENE ZVEZDE JE NAJBOLjA U LIGI,DRŽALI SMO SE PRVO POLUVREME DOK SMO IMALI SNAGE.ČESTITAM IM NA POBEDI.
DRAGAN VUKOVIĆ, POŠTO IGRAMO PARALELNO DOMAĆU I JADRANSKU LIGU,A SADA SMO BILI SLOBODNI U JADRANSKOJ.TAKO DA SAM U PRVOM POLUVREMENU NEŠTO ISPROBAVAO SA IGRAČIMA KOJI MANјE IGRAJU,JER NAM BUKVALNO OVE SEZONE TREBA SVIH 12 IGRAČA.EKIPI ŠAPCA ŽELIM DA NASTAVE DOBRO DA IGRAJU I OSTVARE OPSTANAK U LIGI.
MILINA MIŠELjIĆ, MISLIM DA SMO U PRVOM POLUVREMENU OPUŠTENO UŠLI U UTAKMICU,ZATO JE BILO EGAL.DRUGO POLUVREME SMO ZAIGRALI AGRESIVNIJE ODBRANU I LAKO DOŠLI DO POBEDE.

More in 1.ŽLS