1.ŽLS

1.ŽLS, Radivoj Korać – SPD Radnički d.o.o., 112:52

1.ŽLS, Radivoj Korać – SPD Radnički d.o.o., 112:52

Na samom početku se videlo u kom će se smeru meč kretati, ekipa ŽKK Radivoj Korać je jasno stavila do znanja da neće dopustiti protivničkoj ekipi da postiže lake poene, što govori i rezultat na kraju prve četvrtine – 38:8. U nastavku meča domaća ekipa je bila sigurna i iz četvrtine u četvrtinu podizala razliku. Veoma raspoložena je bila Sara Loomis koja je na kraju meča imala indeks korisnosti od 45 ( za 25 minuta postigla je 36 poena, uz samo tri promašaja iz igre – 14/17 ). Pored nje Nevena Rosić je postigla 14 poena, Marija Stojiljković 13, Marina Davinić 12 i Sabrina Haines je dodala svojih 11 poena. Kod gostujuće ekipe Nina Tešić je bila najefikasnija sa 14 poena, a pratila ju je Minela Mehović sa 10.
Zoran Akanović, Dobro smo otvorili utakmicu, devojke su bile veoma motivisane. Protivnik nije bio kompletan, što se moglo i videti na terenu, falila su dva najiskusnija igrača. Okrećemo se narednom protivniku, a ekipi Radničkog želimo puno sreće u nastavku takmičenja.
Sara Loomis, Veoma sam ponosna na moje saigračice, tim nas je doveo do uspeha i još jedne pobede. Poželela bih sreću ekipi Radničkog u nastavku takmičenja.
Nenad Milovanović, Čestitao bih ekipi Koraća na zaluženoj pobedi. Znali smo da će nas čekati težak meč, pogotovo što smo došli oslabljeni, bez kapitena Jelene Prvulović. Videlo se u prvim minutima meča da jako teško organizujemo napad, malo živosti su unele mlađe igračice sa klupe u odbrani i agresivnosti, ali to nije bilo dovoljno. Čestitao bih još jednom igračicama Koraća i poželeo bih im sreću u nastavku.
Nina Tešić, Čestitam ekipi Radivoj Koraća na zaluženoj pobedi. Bile smo oslabljene, ali smo dale sve od sebe. Čestitke još jednom.

More in 1.ŽLS