1.ŽLS

1ŽLS, Crvena zvezda – Partizan 1953, 78:65

1ŽLS, Crvena zvezda – Partizan 1953, 78:65

Partizan je bolje otvorio duel, ali je ekipa Crvene zvezde uspela u drugom poluvremenu da stigne do preokreta i značajne prednosti, koju je održavala do kraja bez mnogo problema.
Dragan Vuković. „Zameram svojim igračicama jer su utakmicu otvorile opušteno. To je jednostavno nedopustivo jer derbi je uvek derbi bez obzira na trenutno stanje na tabeli“.
Mina Đorđević, „Kada smo u drugom poluvremenu popravile igru u odbrani, došli su neki laki poeni iz kontranapada, koji su nam obezbedili pobedu“.
Svetlana Mitrović, „Čestitam Zvezdi na pobedi. Roster Crvene zvezde je bio presudan jer mi bez rotacije smo mogli da pariramo samo jedno poluvreme. Možda smo mogli i završnicu meča da učinimo neizvesnom da smo od početka sezone bili zdravi i u punom treningu. Nadamo se da ćemo uz malo sreće unastavku prvenstva da ostvarimo zacrtani cilj, a to je pre svega što više minuta mladim i perspektivnim košarkašicama, koje su prošle godine osvojile kadetsku ligu, kao i priprema ekipe za povratak u WABA ligu“.

More in 1.ŽLS