1.ŽLS

1ŽLS, 021 – Student, 79:56

1ŽLS, 021 – Student, 79:56

Počelo je izjednačeno, gošće su povele sa 12:10, ali od tog trenutka pa do kraja prve četvrtine domaće su napravile seriju od 14:2. U i narednoj, kao i u trećoj deonici 021 je bio efikasniji, dok Nišlijke nisu pronalazile rešenje za čvrstu odbranu domaćeg tima. Meč je praktično bio odlučen, pa je domaći trener odmarao najbolju igračicu Jovanu Adamović. Gošće su do kraja meča uspele samo da donekle ublaže poraz, a popbeda 021 ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje.  Odličnu rolu imala je domaća košarkašica Lara Radulović , koja je pored 19 poena zabeležila i 9 skokova, 8 asistencija i 6 osvojenih lopti, za indeks 33.
Aleksandar Jovanović, Do pobede smo došli lakše nego što smo očekivali. Devojke su shvatile važnost trenutka u kom smo imali dosta kadrovskih problema, zbog bolesti i povreda. Ovaj rezultat možda nije realan, ali zadovoljan sam kako su devojke igrale i kako su se odnosilke prema obavezama na terenu.
Lara Radulović, Ušle smo u meč vrlo motivisane. Kao što naš kapiten često kaže, ova hala je naša kuća i ne dozvoljavamo nikom da nas ovde pobedi. U ovom prvenstvu to nikom nije pošlo za rukom i probaćemo da nastavimo u tom ritmu. Imale smo jaku volju da pobedimo0 i iz toga je proistekla naša dobra igra.
Zvonimir Stanković, Zalužena pobeda domaćeg tima, na kojoj im čestitam. Kvalitet je presudio, 021 ima više dobrih igrača od nas. Želim domaćem timu sve najbolje u nastavku prvenstva, a mi ćemo probati da obezbedimo opstanak.
Jovana Petrović, Potpuno zaslužena pobeda domaćina. Čestitam ekipi 021 na fer i korektnoj igri i želim im sreću u nastavku takmičenja.

More in 1.ŽLS