2.ŽLS

2ŽLS, Mileševka – Duga, 64:90

2ŽLS, Mileševka – Duga, 64:90

Samo u prvoj četvrtini utakmice može se reći da je Mileševka koliko toliko mogla da parira raspoloženoj i spremnoj ekipi Duge, mada se i tada već moglo naslutiti da će pretrpeti poraz, postavljalo se pitanje samo s kojom razlikom.Košarkašice Duge su očigledno dobro snimile igru Mileševke što je rezultiralo velikim brojem izgubljenih lopti, čak 34, pa ni neverovatni učinak Nataše Bučevac od 36 poena i 15 skokova, 6 asistencija uz 17 faulova načinjenih nad njom, za indeks korisnosti 67 nisu mnogo pomogli da se izbegne težak i neprijatan poraz na svom terenu. Košarkašice Duge su disciplinovano izvršavale zadatke dok su košarkašice Mileševke delovale kao raštimovani orkestar.
Nada Cmiljanović-Žunić, Kao prvo čestitam ekipi Duge na sasvim zasluženoj pobedi. Mislim da se radi o najboljoj ekipi u ovoj ligi i da su oni glavni favoriti za šampiona DŽLS. Što se moje ekipe tiče sve se vidi po broju izgubljenih lopti, tu smo „prešli igricu“, ali, šta je tu je. Raspored je takav da smo zadnja tri kola igrali sa tri prvoplasirane ekipe koje pretenduju na plasman u Prvu ligu, znali smo da će biti vrlo teško.Pokušaćemo da iskoristimo pauzu u prvenstvu da se bolje pripremimo za nastavak sezone u januaru.
Nataša Bučevac, Utakmicu smo odigrali ispod nivoa naših mogućnosti. Previše izgubljenih lopti i rezultat nije mogao biti drugačiji. Sve čestitke ekipi Duge i puno sreće u nastavku sezone.
Vuk Stepanović, Veoma važna pobeda za nas na jednom od najtežih gostovanja u ligi. Pripremali smo se za ovu utakmicu jako temeljno i mislim da smo uspeli da dogovoreno u svlačionici sprovedemo u delo na terenu. S toga, čestitam mojoj ekipi na odličnoj utakmici i pobedi. Čestitke i domaćinima na fer i korektnoj igri, nadam se da će u drugom delu sezone ostvariti što više pobeda.
Nikolina Vitomir, Ovo je za nas bila jako važna utakmica, naporno smo trenirali, puno se spremali za nju i uspeli smo da pobedimo odličnu ekipu iz Prijepolja na domaćem terenu. Sad nam sledi mala pauza koju ćemo da iskoristimo da budemo još bolji iz kola u kolo. Sve čestitke protivnicama na fer i korektnoj borbi.

More in 2.ŽLS