1.ŽLS

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Student, 67:48

1.ŽLS, Vojvodina 021 – Student, 67:48

Generalno, vrlo slaba košarkaška predstava, o čemu između ostalog govori i podatak da su na meču viđene 52 izgubljene lopte, po 26 obe ekipe. Gošće su dosta grešile od starta, pa su domaće povele 10:2. I u drugoj deonici viđena je slična igra, s tim da su i domaće igračice dosta grešile, a na obe strane viđeno je dosta promašenih „zicera“. Na poluvremenu Vojvodina je vodila 35:20. Mučenje lopte i malobrojnih posmatrača nastavljeno je i u drugom delu utakmice. Domaće su imale sigurno dvocifreno vođstvo koje gošće nisu ni u jednom momentu ugrozile. Najveća prednost u korist domaćeg tima bila je u poslednjoj četvrtini, +27 (62:35).
Aleksandar Jovanović, Dobili smo ovaj meč lakše nego što smo očekivali. Igrali smo dobru odbranu u prvom delu i sveli protivnika na svega 20 poena, a ovih 28 u drugom više je posledica našeg opuštanja i davanja prilike da zaigraju petnaestogodišnjakinje. Nismo napadački bili na nivou, ali smo dobrom defanzivom osigurali dovoljnu prednost.
Anastasija Podunavac, Zaslužena pobeda, čestitam svojim saigračicama. Ispoštovale smo sve što je trener tražio od nas i to je dalo rezultat. Probaćemo da nastavimo u istom ritmu.
Ivan Simić, Sve čestitke Vojvodini na apsolutno zasluženoj pobedi. Pokazale su da su među najboljim ekipama u ligi. Mi smo došli da damo svoj maksimum, ali nismo dali apsolutno ništa. Sramota je kakvu smo utakmicu odigrali.
Vladana Vujisić, Čestitke domaćem timu na pobedi. Umor naše ekipe usled gustog rasporeda je uzao danak i to je uzrok slabe igre koja smo pružile. Nismo uspele od početka da pariramo kvalitetnijem domaćem timu.

More in 1.ŽLS